Bridge

 • Norsk bridgespiller utestengt

  Den norske verdensmesteren i bridge, Geir Helgemo, er utestengt for doping, skriver VG. Han skal ha testet positivt for to ulovlige stoffer i september i fjor, under bridge-VM i Orlando. På testene er det funnet syntetisk testosteron og Clomifene.

 • Flekkefjæringer vant EM i bridge

  Flekkefjæringene Anders Brogeland og Marius Dalemark Austad vant søndag ungdoms-EM i bridge i Kroatia. – Det er den sterkeste prestasjonen som er gjort av et norsk par i U-16-EM i bridge, sier Marianne Harding i Norsk Bridgeforbund til Lister24.

 • Bridge-ess tiltalt for skattesvik

  To nordmenn som regnes blant verdens beste bridgespillere, er tiltalt for grovt skattesvik og for å ha skjult inntekter fra spillet på 18 millioner kroner, melder Dagens Næringsliv. De to tiltalte nekter straffskyld.

 • Førdianarar med gode takter i NM

  Fem karar frå Førde sikra seg i dag ein andreplass under NM i bridge for lag. NM for klubblag startar med seks utslagsrundar, før ein står att med åtte lag som møtest i ein finale som går over fire dagar. Dei fem frå Førde bridgeklubb, Geir Hoff, Arild Hoff, Geir Hjelmeland, Øystein Vasset og Leif Kvamsdal, vart berre slått av Heimdal bridgeklubb sitt andrelag.

Sportsnyheter

Bjørgen hektet av fra start i Johaug-duell: – Nesten litt flaut

Marit Bjørgen ble hektet av alt fra første stavtak og var ikke i nærheten av å utfordre Therese Johaug i rulleskirennet Tryvann Opp.

Siste nytt

 • Ruud møter Opelka i Laver Cup

  Casper Ruud møter Reilly Opelka i den første av helgens tolv kamper mellom «Team Europe» og «Team World» i Laver Cup i Boston.

  Nordmannen deltar i den prestisjetunge turneringen for første gang. Han spiller på lag med Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrej Rubljov og Matteo Berrettini. De ledes av Björn Borg.

  Verdenslaget ledes av John McEnroe. Det består av Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, John Isner, Reilly Opelka og Nick Kyrgios.

  Det spilles tre single-kamper og en double-kamp fra fredag, lørdag og søndag. Alle spillerne må spille minst en single-kamp lørdag eller søndag.

  En seier er verdt ett poeng fredag, to poeng lørdag og tre poeng søndag.

  Hvert medlem av vinnerlaget vil motta snaut 2,2 millioner kroner i premiepenger.

 • Svenske stjerner sendes hjem

  Langrennsstjernene Ebba Andersson og Charlotte Kalla (bildet) er sendt hjem fra Sveriges treningssamling i Frankrike etter mageproblemer, skriver Aftonbladet.

  De skal undersøkes nærmere ved hjemkomst.

  – Vi tror det dreier seg om maten i og med at det ikke har spredt seg i gruppen, sier landslagsrener Stefan Thomson.

  Moa Lundgren og Emma Ribom er også sendt hjem.

  Tour de ski 2019/20
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Klubbene stiller VAR-krav

  Klubbene i Eliteserien og 1.-divisjon diskuterte torsdag en mulig innføring av VAR (videodommere) i Norge. Administrerende direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball forteller til NRK at det kom tre hovedpunkter ut av møtet:

  1. Norge må følge den europeiske utviklingen, og forbedre kompetansen på dommerne og de som skal sitte i VAR-rommet.

  2. Et tydelig krav om at VAR må være en del av stadionopplevelsen – og forbedre den.

  3. Ingen pilotprosjekt. Eliteserien skal ikke bli en læringsarena for VAR.

  – Fordelingen av kostnadene er ikke ferdigforhandlet mellom TV 2 (kommende rettighetshaver), NFF og NTF. Klubbene har bedt om et notat for å kunne diskutere kostnadene i klubben. Det er ventet mandag, sier Øverland til NRK. Det er NFF-styret som til slutt bestemmer om det blir VAR i Eliteserien fra 2023.

  Eliteserien
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal