Hopp til innhold

Bridge

 • Norsk bridgespiller utestengt

  Den norske verdensmesteren i bridge, Geir Helgemo, er utestengt for doping, skriver VG. Han skal ha testet positivt for to ulovlige stoffer i september i fjor, under bridge-VM i Orlando. På testene er det funnet syntetisk testosteron og Clomifene.

 • Flekkefjæringer vant EM i bridge

  Flekkefjæringene Anders Brogeland og Marius Dalemark Austad vant søndag ungdoms-EM i bridge i Kroatia. – Det er den sterkeste prestasjonen som er gjort av et norsk par i U-16-EM i bridge, sier Marianne Harding i Norsk Bridgeforbund til Lister24.

 • Bridge-ess tiltalt for skattesvik

  To nordmenn som regnes blant verdens beste bridgespillere, er tiltalt for grovt skattesvik og for å ha skjult inntekter fra spillet på 18 millioner kroner, melder Dagens Næringsliv. De to tiltalte nekter straffskyld.

 • Førdianarar med gode takter i NM

  Fem karar frå Førde sikra seg i dag ein andreplass under NM i bridge for lag. NM for klubblag startar med seks utslagsrundar, før ein står att med åtte lag som møtest i ein finale som går over fire dagar. Dei fem frå Førde bridgeklubb, Geir Hoff, Arild Hoff, Geir Hjelmeland, Øystein Vasset og Leif Kvamsdal, vart berre slått av Heimdal bridgeklubb sitt andrelag.

Siste nytt

 • Bremer sendte Juventus til semifinale

  Juventus er klar for semifinale i den italienske cupen etter 1-0 seier over Lazio. Juventus spilte sterkt fra start, men fant ikke veien til nettmaskene før det 44. minutt da brasilianeren Bremer nikket ballen i mål etter et innlegg fra Filip Kostic.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Marco Alpozzi / AP
 • Real Madrid nærmer seg Barcelona etter seier

  Real Madrid kuttet Barcelonas forsprang til fem poeng da de vant 2-0 på hjemmebane mot Valencia.

  Real Madrid jakter erkerivalen som for tiden innehar 1.-plassen i La Liga med et saftig forsprang. Etter torsdagens seier over Valencia skiller det fem poeng.

  Hjemmelaget inntok tidlig førersetet i kampen og presset mot mål, men slet med å få ballen i mål da gjestene forsvarte seg godt.

  Sju minutter etter pausen dundret Marco Asensio ballen i mål fra distanse og sendte «Los Blancos» i ledelsen. Minuttet etter økte Vincius Junior til 2-0 etter å ha løpt fra Valencias Gabriel Paulista.

  20 minutter før kampslutt så det ut til at den brasilianske midtstopperen var lei av å bli lekt med av landsmannen Vinicius Junior. Gabriel sparket ned Real Madrid-vingen og ble vist direkte rødt.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Bernat Armangue / AP
 • Duplantis feilet i verdensrekordforsøk – vant likevel

  Sveriges stavyndling Armand Duplantis viste storform allerede i sesongstarten, selv om verdensrekordforsøket ikke lyktes. Han nøyde seg med 6,10.

  Det gjorde han i sitt eget stevne, Mondo Classic i Uppsala. Det ble avviklet samme dag som Karsten Warholm hadde sitt stevne i Ulsteinvik.

  – Det føltes bra, særlig ettersom det var første konkurranse i sesongen, sa Duplantis til SVT. Han var vinner av konkurransen allerede på 6,00. Han gikk over 6,10 i tredje forsøk før han kommanderte lista opp på 6,22. Der ble det tre riv.

  Pål Haugen Lillefosse var en av elleve stavhoppere som konkurrerte i en fullsatt hall i Uppsala. Han greide 5,82, men feilet på den norske rekordhøyden 5,91.

  Duplantis i Mondo Classics
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Norsk-svensk «smørekonflikt» i skiskytter-sirkuset: – Over grensen 01:29
Neste