Brennhet Messi herjet i La Liga-åpning

Se opp, Real Madrid! Lionel Messi (29) og Luis Suárez (29) sto bak «alt» da Barcelona serverte en maktdemonstrasjon i serieåpningen.

Messi

«HEI SVEIS!»: Lionel Messi har bleket håret og anlagt skjegg til sesongåpningen.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..
Suarez

HAT TRICK: Luis Suarez hjalp publikum med å holde tellingen.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Real Betis utlignet riktig nok etter 21 minutter, men derfra og ut handlet det aller meste om de regjerende mesterne – og stjerneduoen.

Ny rekord

Messi scoret på to herlige langskudd utenfor 16-meteren, serverte Suárez på sølvfat og var også tredje sist på én av seks Barcelona-scoringer.

Messi-scoringene gjør at den lille magikeren har tatt nok en rekord. Ingen Barcelona-spiller har tidligere scoret i 13 sesonger på rad, ifølge NTB.

4-1-scoringen skulle på mange måter oppsummere kvelden: Messi startet selv angrepet, løp gjennom feltet og spilte ballen på én touch til Suárez, som fikk en enkel jobb på blank kasse.

Tiki-taka-fotballen er godt i rute, med andre ord.

Suárez-trippel

Suárez hadde også en bunnsolid dag på jobb, og uruguayaneren kronet målfesten med et kremmerhus fra direkte frispark – hans tredje for dagen.

Real Betis ble småsvimle på Camp Nou, men Ruben Castro sørget for et nytt trøstemål da han scoret sitt andre for dagen like før slutt.

Nå er ballen spilt videre til erkerivalen Real Madrid, som møter Real Sociedad på bortebane søndag kveld.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Bjørnstad utenfor pallen

  Espen Bjørnstad klarte ikke å kopiere gårsdagens andreplass i kombinert i estiske Otepää. Han endte på fjerdeplass, men var med i tetkampen hele tiden. Franz-Josef Rehrl fra Østerrike vant, som i går. Jarl-Magnus Riiber ble nummer seks.

  World cup Nordiske grener Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Sterk norsk stafettinnsats

  Frankrike vant dagens skiskytterstafett fra tyske Ruhpolding. Tiril Eckhoff gikk en sterk tredje etappe, og tok sekunder på Frankrike i tet, men luka var for stor. Norge ble med det nummer to. Tyskland tok tredjeplassen.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Kilde på tredjeplass

  Aleksander Aamodt Kilde køyrer eit rått utfor i Wengen og ser ut til å sikre seg ein 3.-plass, 14 hundredelar bak Vincent Kriechmayr frå Austerrike og Beat Feuz. Svindal ligg på 4.-plass, medan Jansrud ikkje får det til og hamnar lagt bak. Sejersted køyrer ut.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup kombinert: 10 km langrenn
V-cup kombinert: 10 km langrenn
V-cup hopp: Laghopp 1. omgang, menn
V-cup hopp: Laghopp menn
Vinterstudio
V-cup hopp: Laghopp 2. omgang, menn
Sport i dag
VM håndball menn: Danmark - Ungarn