NRK Meny
Normal

Brennhet Messi herjet i La Liga-åpning

Se opp, Real Madrid! Lionel Messi (29) og Luis Suárez (29) sto bak «alt» da Barcelona serverte en maktdemonstrasjon i serieåpningen.

Messi

«HEI SVEIS!»: Lionel Messi har bleket håret og anlagt skjegg til sesongåpningen.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..
Suarez

HAT TRICK: Luis Suarez hjalp publikum med å holde tellingen.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Real Betis utlignet riktig nok etter 21 minutter, men derfra og ut handlet det aller meste om de regjerende mesterne – og stjerneduoen.

Ny rekord

Messi scoret på to herlige langskudd utenfor 16-meteren, serverte Suárez på sølvfat og var også tredje sist på én av seks Barcelona-scoringer.

Messi-scoringene gjør at den lille magikeren har tatt nok en rekord. Ingen Barcelona-spiller har tidligere scoret i 13 sesonger på rad, ifølge NTB.

4-1-scoringen skulle på mange måter oppsummere kvelden: Messi startet selv angrepet, løp gjennom feltet og spilte ballen på én touch til Suárez, som fikk en enkel jobb på blank kasse.

Tiki-taka-fotballen er godt i rute, med andre ord.

Suárez-trippel

Suárez hadde også en bunnsolid dag på jobb, og uruguayaneren kronet målfesten med et kremmerhus fra direkte frispark – hans tredje for dagen.

Real Betis ble småsvimle på Camp Nou, men Ruben Castro sørget for et nytt trøstemål da han scoret sitt andre for dagen like før slutt.

Nå er ballen spilt videre til erkerivalen Real Madrid, som møter Real Sociedad på bortebane søndag kveld.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Beckham får UEFA-utmerkelse

  I mai blir den tidligere fotballspilleren David Beckham tildelt UEFA-presidentens utmerkelse som belønning for hans innsats for fotballen både på og utenfor banen. UEFAs president Aleksander Ceferin sier 43-åringen har vært en global ambassadør for fotballen, og at han har markedsført spillet og alle dets verdier i alle hjørner av verden.

  David Beckham
  Foto: RHONA WISE / AFP
 • Mol og Sørum tjente inn rekord

  Sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum har tjent inn mer på fire turneringer enn noen andre i historien. Det melder det internasjonale volleyballforbundet. Duoen har hanket inn 2.6 millioner kroner. Den forrige rekorden, på 2.1 millioner i 1993/94, holdt Kiraly og Steffes fra USA.

  Christian Sørum og Anders Mol.
  Foto: Margret Helland
 • Lyon henter Denayer

  Franske Lyon har signert Jason Denayer fra Manchester City. Prisen skal angivelig være på 96 millioner kroner. 23-åringen klarte aldri å slå ordentlig gjennom på Citys førstelag og har nå signert en fireårskontrakt med den franske Ligue 1-klubben.

  Jason Denayer
  Foto: Emmanuel Dunand / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM fotball: Kolbotn - Klepp
NM fotball: Trondheims-Ørn - Sandviken
NM Fotball: Trondheims-Ørn-Sandviken
Sport i dag