Bråtveit klar for fransk klubb

Den norske keeperen Per Kristian Bråtveit (25) er klar for Nîmes i franske Ligue 2. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Bråtveit har tidligere spilt i Djugårdens IF, i tillegg til at han nylig var på lån hos nederlandske Groningen.

Han blir nå lagkamerat med Birger Meling.

Eliteserien fotball 2018: Lillestrøm - Haugesund (1-1)

• Glimt møter Lillestrøm i cupens 2. runde

Onsdag kveld ble oppgjørene i 3. runde i cupen trukket. Tittelforsvarer Molde gjester Hødd.

Molde er regjerende norgesmestere etter at de slo Bodø/Glimt 1-0 i fjorårets finale. Årets utgave avgjøres 7. desember på Ullevaal stadion.

Allerede 1. mai skal neste runde spilles. Disse lagene møtes (eliteseriekamper uthevet):

Sogndal – KFUM Oslo, Lysekloster – Kjelsås, Bodø/Glimt – Lillestrøm, Eik Tønsberg/Fredrikstad – Rosenborg, Råde – Hønefoss/Sarpsborg 08, Strømsgodset – Kristiansund, Hødd – Molde, Tromsdalen – Viking, Egersund – HamKam, Sandnes Ulf – Odd, Alta – Stabæk, Arendal – Bryne, Eidsvold Turn – Åsane, Ranheim – Raufoss, Levanger – Brann, Oppsal/Vålerenga – Tromsø.

Alle oppgjørene i 2. runde er imidlertid ikke spilt enda. Torsdag spilles Fredrikstad – Eik Tønsberg, Sarpsborg – Hønefoss og Oppsal – Vålerenga.

Det har vært flere cupbomber allerede i årets turnering. I første runde røk eliteserielagene Haugesund og Sandefjord ut for henholdsvis Torvastad og Fløy. Resten av eliteserielagene berget seg imidlertid videre fra 2. runde. (NTB)

Eliteserien i fotball 2024: Lillestrøm - Bodø/Glimt (0-5)