Hopp til innhold

Siste nytt

 • Har satt dato for Moldes CAS-høring

  Idrettens voldgiftsrett (CAS) har satt opp dato for når saken mellom Molde og Abidjan City skal behandles, det skriver TV 2. Saken er satt til 15. juni.

  Abdijan City, som holder til i Elfenbenskysten, har klaget inn Molde til CAS fordi de mener at den norske klubben «stjal» David Datro Fofana. Molde mener på sin side at Fofana stod uten kontrakt da de hentet ham i 2021, mens Abdijan mener han hadde kontrakt med dem.

  Fofana spiller nå i Chelsea etter overgangen fra Molde i vinter.

  Eliteserien i fotball 2022: Molde - Sandefjord (2-1)
  Foto: Marius Simensen / NTB
 • Ruud utklasset svenske – videre i Roland Garros

  Tennisesset Casper Ruud er klar for andre runde i Roland Garros etter å ha slått svenske Elias Ymer i strake sett. Han tok seg videre med sifrene 6-4, 6-3, 6-2.

  – En solid forestilling av Ruud. Enda litt mer å gå på til sitt aller, aller beste, men det viktigste er å vinne, sa Discovery-kommentator Ola Bentzen.

  Ruud, rangert som nummer fire i verden, spilte jevnt med Ymer i starten av det første settet, men på stillingen 3-3 fikk han settets første - og eneste servebrudd - og kunne til slutt serve hjem det første settet til 6-4.

  Nordmannen fikk en drømmestart på det andre settet med et servebrudd og koblet virkelig grepet med et nytt servebrudd opp til 4-1. Ymer brøt tilbake, men Ruud holdt roen og avsluttet settet med å bryte Ymers serve og dermed settseier 6-3.

  I det tredje settet var det Ymer som startet med å bryte Ruuds serve, men nordmannen svarte med å vinne de neste fire gamene og vant til slutt kontrollert 6-2.

  Ruud møter vinneren av Alexander Bublik og Giulio Zeppieri i andre runde.

  24-åringen fikk sitt store gjennombrudd i Grand Slam-sammenheng da han tok seg til finalen i Roland Garros i fjor.

  Casper Ruud og svenske Elias Ymer
  Foto: LUKAS HUTER / AFP
 • Leknessund tjente nær en halv million på Giro-bragden

  Ifølge det danske nettstedet feltet.dk tjente Andreas Leknessund 39.742 euro for åttendeplassen i sammendraget i Giro d'Italia.

  Med en kurs på 11,82 for euroen gir det 470.000 innkjørte norske kroner. Tradisjonen i sykling gjør at rytterne ikke beholder pengene selv, men at de i stedet fordeles mellom lagets støtteapparat og øvrige ryttere som var med i rittet.

  Tromsøværingen kjørte flere dager i rosa ledertrøya og endte til slutt som nummer åtte sammenlagt.

  Sammenlagtvinneren Primoz Roglic fra Slovenia gjorde det ikke uventet best på pengefronten i årets Giro med 289.842 innkjørte euro, som utgjør 3,4 millioner norske kroner.

  Andreas Leknessund
  Foto: Gian Mattia D'Alberto / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste