NRK Meny
Normal

Utsetter telefonsalg for Brann-spillerne

Erik Huseklepp & co skulle i dag leke telefonselgere og få skeptiske supportere til å fornye sesongkortet. Etter gårsdagens pinlige tap mot Sandnes Ulf velger Brann nå å utsette stuntet.

Erik Huseklepp depper etter tap mot Sandnes Ulf

LANGT NEDE: Erik Huseklepp og de øvrige Brann-spillerne ble til tider overkjørt av nedrykkstruede Sandnes Ulf søndag.

Foto: Simon Rogers / Digitalsport

Dag Frode Algerøy

SALGSIDÉ: Salgssjef Dag Frode Algerøy hadde troen på at Brann-spillerne skulle få fansen til å tro på klubben.

Foto: NRK

Før helgen fortalte Bergensavisen at salgssjef Dag Frode Algerøy i Brann hadde fått gjennomslag for sin idé om å la Brann-selgerne overbevise skeptiske publikummere til å fornye partoutkortet sitt.

– På den måten vil fansen få anledning til å snakke personlig med spillerne og eventuelt tømme frustrasjonen sin. Det er nyttig for Brann og noe vi har rygg til å bære, sier Algerøy til NRK.

Skarsfjord skeptisk til timingen

Planen var at spillere som Erik Huseklepp, Amin Askar og Hassan El Fakiri skulle ringe rundt til Brann-fansen og snakke med supportere som ser ut til å glippe for klubben, i håp om å få dem til å kjøpe stol på Brann Stadion også neste sesong.

Men etter at Brann gikk på nok et pinlig bortetap søndag , virket trener Rune Skarsford alt annet enn begeistret over ideen.

– Dette er det ikke jeg som styrer. Andre folk får se på timingen, om det er rett tidspunkt å gjøre det på. Jeg tror vi heller skal bruke dagen på øve litt, på pasninger blant annet, sa Skarsfjord til NRK etter tapet.

Har ikke vunnet siden 30. august

Publikum på Brann - Hønefoss

GLISSENT: Slik så det ut på Brann Stadion da Brann spilte mot Hønefoss forrige helg.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Mandag morgen bekrefter både mediesjef Gorm Natlandsmyr og salgssjef Dag Frode Algerøy overfor NRK at stuntet er utsatt.

– Vi har valgt å utsette dette til neste mandag. Årsaken er enkel: Det er mye enklere å snakke inn et partoutkort etter å ha feid Tromsø av banen enn etter at vi selv ble det i Sandnes, sier Algerøy til NRK.

Han bekrefter at Rune Skarsfjord har vært med på å ta beslutningen. Også daglig leder Roald Bruun-Hanssen har vært på diskusjonen om timingen.

Kan bli ytterligere utsatt ved nytt tap

– Hva skjer om Brann skulle tape hjemme mot Tromsø kommende helg?

– Salget vil bli gennomført uansett, men det kan godt hende vi da utsetter det ytterligere en dag eller to, sier Algerøy.

Brann har ikke vunnet en kamp siden 30. august, da rødtrøyene klarte å slå Sogndal 1-0 hjemme på Brann Stadion. Laget ligger på åttendeplass på tabellen.

SE INTERVJUET MED SKARSFJORD HER:

Brann tapte 3-1 mot Sandnes Ulf søndag.

Rune Skarsfjord etter Sandnes Ulf - Brann

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Ingebrigtsen hjemkomst
Jerv - Arendal reaksjoner etter kampen