NRK Meny
Normal

Brann uten tap på åtte kamper: – Det var viktig ikke å tape

Brann har ikke tapt på nesten to måneder, men klarte ikke slå et Vålerenga i fremgang søndag kveld. Alle virket å være enige om at uavgjort var greit.

Eliteserien fotball: Brann - Vålerenga.

GOD: Daniel Fredheim Holm var en av banens beste da Vålerenga fikk med seg ett poeng fra Bergen. FOTO: NTB SCANPIX

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Brann var best i første omgang og Vålerenga best i andre. Jeg tror begge lag kan leve med dette, sier Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal.

I 0-0-matchen var Brann nærmest scoring før hvilen samtidig som Jonatan Tollås Nation og gjestene følte seg snytt for straffe. Etter hvilen fikk både Moa og Ghayas Zahid store sjanser til å sikre tre VIF-poeng og stoppe Branns ubeseirede rekke.

– Det ble en tøff kamp, og det var vanskelig å bryte gjennom et kompakt lag. Vi fikk et par muligheter, og jeg hadde en ganske grei sjanse, men vi tar med oss det poenget her, sier Moa til Eurosport.

Unngikk tap

Brann-trener Lars Arne Nilsen, som stlite til intervju i rød og hvit Brann-paraply, mente uavgjort var helt greit.

Bergenserne ligger nå på andreplass ett poeng bak Rosenborg som møter Kristiansund mandag.

Kråkerøy-Vålerenga

– Det var viktig ikke å tape. En helt ok kamp, men vi manglet rytme og flyt, sier Nilsen.

– En bra fotballkamp med to kompakte lag som kjempet hele veien. Jeg er mest fornøyd med det defensive i det som var en god bortekamp av oss, sier kollega Ronny Deila.

Finne-piping

Bård Finne fikk klar beskjed om hva bergenserne mente om at han valgte Vålerenga da han returnerte til Norge både verbalt og i tekstform.

Den tidligere Brann-spillerne ble pepet på av rundt 16.000 hjemmefans hver eneste gang han var nær ballen.

– Jeg visste det kom til å bli sånn, men ingen problem. Sånn er fotballen. Ting forandrer seg. Jeg trives veldig godt med sånn det er nå. Det ble den kampen vi hadde forestilt oss. 0-0 mot Brann i Bergen er sterkt, sier Finne.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal