Brann uten tap på åtte kamper: – Det var viktig ikke å tape

Brann har ikke tapt på nesten to måneder, men klarte ikke slå et Vålerenga i fremgang søndag kveld. Alle virket å være enige om at uavgjort var greit.

Eliteserien fotball: Brann - Vålerenga.

GOD: Daniel Fredheim Holm var en av banens beste da Vålerenga fikk med seg ett poeng fra Bergen. FOTO: NTB SCANPIX

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Brann var best i første omgang og Vålerenga best i andre. Jeg tror begge lag kan leve med dette, sier Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal.

I 0-0-matchen var Brann nærmest scoring før hvilen samtidig som Jonatan Tollås Nation og gjestene følte seg snytt for straffe. Etter hvilen fikk både Moa og Ghayas Zahid store sjanser til å sikre tre VIF-poeng og stoppe Branns ubeseirede rekke.

– Det ble en tøff kamp, og det var vanskelig å bryte gjennom et kompakt lag. Vi fikk et par muligheter, og jeg hadde en ganske grei sjanse, men vi tar med oss det poenget her, sier Moa til Eurosport.

Unngikk tap

Brann-trener Lars Arne Nilsen, som stlite til intervju i rød og hvit Brann-paraply, mente uavgjort var helt greit.

Bergenserne ligger nå på andreplass ett poeng bak Rosenborg som møter Kristiansund mandag.

Kråkerøy-Vålerenga

– Det var viktig ikke å tape. En helt ok kamp, men vi manglet rytme og flyt, sier Nilsen.

– En bra fotballkamp med to kompakte lag som kjempet hele veien. Jeg er mest fornøyd med det defensive i det som var en god bortekamp av oss, sier kollega Ronny Deila.

Finne-piping

Bård Finne fikk klar beskjed om hva bergenserne mente om at han valgte Vålerenga da han returnerte til Norge både verbalt og i tekstform.

Den tidligere Brann-spillerne ble pepet på av rundt 16.000 hjemmefans hver eneste gang han var nær ballen.

– Jeg visste det kom til å bli sånn, men ingen problem. Sånn er fotballen. Ting forandrer seg. Jeg trives veldig godt med sånn det er nå. Det ble den kampen vi hadde forestilt oss. 0-0 mot Brann i Bergen er sterkt, sier Finne.

Siste nytt

 • God start for Storhamar

  Storhamar valset over Stavanger Oilers, og vant den første NM-semifinalen 5–2. Hamar-laget vant både serie og NM-sluttspillet forrige sesong. Neste kamp mellom de to lagene spilles søndag i Stavanger.

  Storhamar
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Norge tapte mot Finland

  Det norske U21 landslaget i fotball er i Spania for å spille privatlandskamper mot Finland. I møte med Finland fikk de nordmennene det tøft. Til tross for tre mål, tapte laget 8–3. Mandag venter Russland på stadion Dama de Noche i Málaga.

  U21 fotball
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Klæbo vant prologen

  Johannes Høsflot Klæbo vant prologen i Quebec. Aleksandr Bolsjunov, som er hans nærmeste utfordrer i verdenscupen sammenlagt, ble nummer tre. Åtte nordmenn gikk til kvartfinalen. Det gjorde ikke Hans Christer Holund.

  Verdenscup langrenn sprint klassisk menn
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal