Brann-styret kaller inn til møte

Kåre Ingebrigtsen så Daouda Bamba redde ett poeng mot Mjøndalen søndag. Det kan ha vært hans siste opptreden som Brann-sjef.

Én fattig seier på 14 kamper er fasit for Kåre Ingebrigtsens Brann så langt denne sesongen. Nå kalles det inn til styremøte mandag. På agendaen er den sportslige krisen og hvorvidt Ingebrigtsen er rett mann til å lede Brann fremover. Det bekrefter styreleder Birger Grevstad ovenfor BT.

– Dere skjønner jo selv at det er en vanskelig avgjørelse. Det jeg kan si er at vi skal ha et styremøte mandag ettermiddag, da skal vi evaluere det som har skjedd hittil. Som jeg har sagt mange ganger: Ingen er fredet i denne klubben nå, sa Grevestad etter kampen mot Mjøndalen.

På spørsmål fra BA om Brann vurderer å skifte trener nå, svarte Grevstad:

– Som jeg sier, så tar vi det i morgen, så får alle i styret komme med sine innspill om hva vi skal gjøre. Så kan vi diskutere på bredt grunnlag, så vi ikke gjør noe overilt i dag.

Eliteserien fotball 2021: FK Haugesund - Brann (1-0)
Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Siste nytt

 • Guye Adola vant Berlin Maraton

  Etiopieren Guye Adola løp inn til seier i Berlin Maraton søndag, det første av verdens store maratonløp som er blitt arrangert med fellesstart siden pandemien.

  Adola vant med en tid på 2.05.45 foran Kenyas Bethwel Yegon og stjernen Kenenisa Bekele fra Etiopia.

  Seieren er den største i Adolas karriere så langt. Han imponerte stort da han debuterte i Berlin Maraton i 2017 med en andreplass. Tiden hans var da 2.03.46.

  jGB_siDtFV4
  Foto: Lisa Leutner / AP
 • Danskene kjører med sørgebånd i VM

  De danske VM-syklistene kjører med sørgebånd under søndagens landeveisritt, til minne om nylig avdøde Chris Anker Sørensen (bildet).

  Den tidligere toppsyklisten døde forrige uke, 37 år gammel. Han ble utsatt for en ulykke da han var på en treningstur i Belgia, der han var til stede for å dekke VM som ekspert for dansk TV2.

  Magnus Cort sier til TV2 at de danske syklistene tok nyheten om dødsfallet tungt.

  – Det er en god måte å hedre ham på her i VM, sier Cort om sørgebåndene.

  Han sier at VM blir en annerledes opplevelse for de danske rytterne.

  – Det er annerledes. Forberedelsene har gått fint, og vi har gjort alt vi skulle, så jeg føler vi er klare. Men det er klart at vi kjente på det de første par dagene, sier han om tiden etter at de fikk dødsbudskapet.

  V3kLHBLMaDs
  Foto: Nils Meilvang / Ritzau Scanpix / NTB
 • Hovland måtte tåle sitt tredje tap

  Marginene har ikke vært på Viktor Hovlands side i Ryder Cup-debuten. Han har ledet i alle fire parkamper, men utbyttet er bare et halvt poeng.

  Lørdag ble det tap i foursome med Bernd Wiesberger, selv om den europeiske duoen tidlig ledet med tre hull. De var foran det meste av kampen, men Justin Thomas og Jordan Spieth slo hardt tilbake og vendte kampen i sin favør med seier på tre strake hull fra det 14. hullet.

  Sammen med Tommy Fleetwood ga nordmannen noen timer senere Bryson DeChambeau og Scottie Scheffler hard kamp i fourball i vinden på Whistling Straits-banen. De tok ledelsen tre ganger, men igjen avgjorde amerikanerne ved å vinne 14., 15. og 16. hull.

  USA har dominert parspillet og leder 11-5 foran søndagens singlekamper, der vertsnasjonen trenger bare 3,5 av 12 mulige poeng for å vinne pokalen.

  s2YKcQj5K_4
  Foto: Jeff Roberson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal