Hopp til innhold

Brann med i bronsekampen - slo Tromsø på hjemmebane

Brann er for alvor inne i medaljekampen i Eliteserien etter 2-1-seier over tredjeplasserte Tromsø på hjemmebane søndag.

Frederik Børsting sendte vertene i føringen, før Bård Finne scoret sitt 14. seriemål for sesongen like før pause. På overtid reduserte Vegard Erlien på straffespark, men nærmere kom ikke gjestene poeng.

Det sørget for at Brann kunne juble for sin femte strake ligaseier. Det skiller nå bare tre poeng opp til Tromsø på den siste medaljeplassen.

– Det er deilig. Det ble virkelig krig i 2. omgang. Det er viktige tre poeng. Vi har sagt at vi vil pushe opp mot europaplassene, og dette var et steg på veien, sa Finne til TV 2.

Med søndagens nederlag har Tromsø tapt to av sine fire siste kamper og har fire poeng opp til Bodø/Glimt på annenplass. Det skiller seks poeng til serieleder Viking.

bjasbMOOmYQ
Foto: NTB

Siste nytt

 • Fire forfall på ishockeylandslaget til kamper i Slovakia

  Landslagssjef i ishockey Tobias Johansson har fått fire forfall til landskampene mot Slovakia og Latvia i Bratislava denne uken.

  Johannes Johannesen, Daniel Bøen Rokseth, Markus Vikingstad og Eskil Wold har alle meldt forfall til samlingen og kampene onsdag mot Slovakia og torsdag mot Latvia.

  Emil Wasenden (Frisk Asker), Christian Kåsastul (Pustertal), Eskil Bakke Olsen (Karlskoga) og Vegard Faret (Lørenskog) er hentet inn som erstattere.

  Dette er den første A-landslagssamlingen etter at økonomiske problemer rammet Norges Ishockeyforbund. (NTB)

  Storhamars Eskild Bakke Olsen under den avgjørende NM-finalen i ishockey mellom Stavanger Oilers og Storhamar i DNB arena
  Foto: NTB
 • Vålerenga signerte landslagsspiller fra rival

  Emma Godø kommer fra LSK Kvinner og har nå signert en kontrakt med rival Vålerenga. Kontrakten strekker seg i førsteomgang til sommeren 2025.

  23-åringen forteller at hun nå er glad for å bli en del av Vålerenga.

  – Det føles veldig bra å signere. Vålerenga er en toppklubb som har prestert bra de siste sesongene, og det skal bli kjekt å bli en del av denne gjengen, forteller 23-åringen og legger til:

  – Det er klubb med store ambisjoner som også har lagt en klar plan for min karriere og utvikling, denne kombinasjonen gjør at dette føles som det riktige stedet for meg.

  Godø har storspilt i Toppserien denne sesongen, og har vært fast i landslagstroppen de siste månedene.

  aeMUbgN_4mQ
  Foto: NTB
 • Ibrahimovic returnerer til fotballen – blir en del av styret i AC Milan

  Zlatan Ibrahimovic vender tilbake til italiensk fotball og AC Milan. Svensken skal fungere som rådgiver for klubbens eiere.

  42-åringen tok farvel med både Milan og fotballen da han la opp i sommer, men greide ikke å holde seg unna fotballverdenen i mer enn et snaut halvår.

  Ibrahimovic slutter seg til styret i Milan. Klubben eies av amerikanske RedBird der Gerry Cardinale er styreleder. Giorgio Furlani og Geoffrey Moncada er sportsdirektører i klubben.

  – Min kjærlighet til Milan kommer aldri til å dø, og det å få muligheten til å være en del av klubbens framtid er noe jeg bare kunne drømme om, sier svensken i en pressemelding. (NTB)

  . Zlatan Ibrahimovic
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal