Brann berget ett poeng på overtid

Brann så ut til å gå poengløse fra kampen mot Mjøndalen på Brann stadion. Men en scoring av Daouda Bamba nesten seks minutter på overtid, berget i hvert fall 1-1 og ett poeng for laget.

Mjøndalen og Nikolas Walstad satte inn 1-0 bare noen minutter før. Dermed kom alle scoringene i kampen på overtid.

– Det er en juniorfeil i forsvaret vårt som gjør at de får sjansen, sa en skuffet Vegard Hansen om 1-1-målet, som kostet dem to poeng.

Mjøndalen-spøkelset fortsetter dermed for Brann. Sist sesong vant de brunkledde 1-0 på Brann stadion og 2-0 hjemme, mens det i 2019 ble 2-1 til Mjøndalen og 0-0.

Poengdelingen var Branns andre på rad, og nå har ikke Brann vunnet i Eliteserien på sju forsøk. Laget står med kun syv poeng på 14 kamper denne sesongen.

– Vi får en veldig god treningsperiode med en måned uten seriekamper. Vi er langt fra en slagen gjeng, sa Brann-trener Kåre Ingebrigtsen til Discovery+ etter kampen.

Eliteserien fotball 2021: Brann og Mjøndalen
Foto: Marit Hommedal / NTB

Siste nytt

 • Barcelona unngjekk sjokktap

  Barcelona fekk ein tidleg kalddusj då Domingos Duarte sende gjestane Granada i føringa etter to minutt i kveldens kamp i den spanske toppserien.

  Heilt på tampen av kampen sørga Ronald Araújo for å berge Barcelona frå eit pinleg heimetap.

  Uavgjortresultatet gjer at Barcelona står med åtte poeng etter fire kampar. Katalanarane fekk nyleg bank av Bayern München i meisterligaen, men i La Liga er dei framleis utan tap.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Joan Monfort / AP
 • Vurderar klubbyte for Bohinen

  Emil Bohinen slit med å få speletid etter millionovergangen til CSKA Moskva. No meiner pappa, Lars Bohinen, at sonen må vurdere å skifte klubb.

  – Han er jo ikkje nøgd med å ikkje spele og meiner han er god nok, seier han til NRK.

  22-åringen har ikkje starta ein kamp for sitt russiske lag sidan 25. juli. I kveldens kamp mot Spartak Moskva vart han bytta inn etter 65 minutt, men rakk ikkje å markere seg bortsett frå eit gult kort.

  – Viss situasjonen ikkje endrar seg før neste overgangsvindauge, så må vi jo sjå på andre løysningar. Han må jo spele, seier pappa-Lars.

  Emil Bohinen
  Foto: Gorm Kallestad / NTB
 • Satsar vidare på unge talent

  Vålerenga forlenga med unggutane Jacob Dicko Eng (17) og Seedy Jatta (18). Det opplyser klubben i ei pressemelding.

  Dei to har i år fått sjansen både i Eliteserien og i sommarens europakvalifisering.

  Dicko Eng vart henta frå Lyn i januar, men spelte seg raskt inn på A-laget. Jatta har vore involvert i 17 A-lagskampar denne sesongen, og fekk sitt første mål borte mot Stabæk.

  Dicko Eng har signert ein kontrakt som varer til juli 2024, medan Jatta har forlenga til sommaren 2025.

  Eliteserien fotball 2021: Stabæk - Vålerenga (0-2)
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal