Normal

Brækhus: – Hun fikk kalde føtter

Cecilia Brækhus bekrefter at det blir kamp i oktober selv om den opprinnelige motstanderen Ramona Kühne har trukket seg - og kommer samtidig med et stikk mot tyskeren.

Cecilia Brækhus forteller om status og fremtidige planer under en pressekonferanse i Oslo torsdag ettermiddag.

LETER ETTER MOTSTANDER: Cecilia Brækhus må igjen ut og lete etter motstander til sin neste boksekamp.

Foto: Nesvold, Jon Olav

– Jeg skal fortsatt bokse 24. oktober, men ikke mot Ramona Kühne, skriver Cecilia Brækhus på sin Twitter-konto.

Boksedronninga har vært forholdsvis taus etter at det ble kjent at den tyske verdensmesteren Kühne trakk seg fra det planlagte møtet i oktober, men nå bekrefter hun altså at det likevel blir kamp.

Stikk til Kühne

Tidligere i uken skrev Kühne på sin Facebook-profil at hun ikke kom til enighet med Brækhus om betingelsene rundt kampen.

– Vi har ikke kommet til enighet kontraktsmessig, skrev hun.

Det kan virke som at Brækhus har en litt annen formening om hva som skjedde.

– Ramona fikk kalde føtter, skriver hun i Twitter-meldingen.

Laster Twitter-innhold

– Ekstremt skuffet

Brækhus sier til NTB at tyskeren ble tilbudt et svært høyt honorar.

– Jeg er ekstremt skuffet over at det ikke blir noen kamp mot Ramona Kühne. Det er jeg ikke redd for å innrømme. Derfor går vi tilbake til tegnebrettet nå for å finne en ny motstander.

– Det som er skuffende er at alt var lagt til rette for en skikkelig storkamp i Düsseldorf. Kampen mot Ramona Kühne var anerkjent av alle. Den hadde allerede samlet stor interesse i Tyskland, legger hun til.

Brækhus forklarer at partene hadde en muntlig avtale, og at hun derfor ikke så noe problem med å kalle inn til pressekonferanse og fortelle om kampen før de hadde en skriftlig avtale.

Kampen skal foregå på et stevne i Düsseldorf. Superstjernen Vladimir Klitsjko møter Tyson Fury i det samme stevnet.

Siste nytt

 • Mjøndalen vant toppkampen

  Tony Brochmann og Quint Jansen scoret da Mjøndalen slo Aalesund 2-0 i toppkampen i 1. divisjon. Aalesund, Mjøndalen og Viking står dermed alle med 49 poeng i opprykkskampen. To lag rykker rett opp i eliteserien.

  Mjøndalen
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Jarstein skadet, Hertha tapte

  Hertha Berlin måtte tåle sitt første serietap for sesongen da Werder Bremen vant 3-1 i tirsdagens toppkamp i Bundesliga. Hertha-keeper Rune Almenning Jarstein måtte byttes ut i pausen etter at han fikk en støtskade i låret, melder NTB.

  A-landslag fotball menn 2018 Nations Leauge Bulgaria-Norge
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • RBK-stevning sendt til retten

  Rosenborg Ballklub skal nå offisielt være stevnet for retten, ifølge advokaten til Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun: – Begge stevningene er nå sendt til retten, bekrefter Andreas Messelt Ekker overfor NRK. Organisasjonssjef i RBK, Trond Alstad, sier de ikke har mottatt stevningen. Utover det vil verken han eller styreleder Ivar Koteng kommentere saken.

Sendeplan

Kl. Program Kanal