Bra start for Solberg-brødrene

Både Petter og Henning Solberg ligger godt an etter første fartsprøve i Rally-VM i Portugal.

PORTUGAL-AUTO-RALLY-WRC

Petter Solberg etter første fartsprøve i VM-runden i Rally Portugal.

Foto: FRANCISCO LEONG / Afp

Ikke uventet leder Petter «brødreduellen», og ligger på en tredjeplass etter første fartsprøve, som kjøres som en oppvisningsetappe for publikum på stadion i Algarve.

Ett sekund bak teten

Petter ligger i underkant av et sekund bak lederen finske Mikko Hirvonen. Storebror Henning ligger på en delt femteplass sammelagt, kun et par tideler bak lillebror.

Eyvind Brynildsen har tatt ledelsen i S-WRC-klassen, som er klassen under Mads Østberg og Solberg-brødrene i WRC-klassen. Mads Østberg ligger foreløpig på en 13 plass, 9 sekunder bak Hirvonen.

Følg fartsprøvene

Rallyet har 18 fartsprøver totalt, og avsluttes søndag. Andre fartsprøve som kjøres i dag fredag, startet klokken 10.30.

Følg fartsprøven her.

Siste nytt

 • Berge nær ny nettkjenning

  Sheffield Uniteds Sander Berge var nær ved å sende bortelaget i ledelsen mot Burnley, men avslutningen innenfor 16-meteren gikk rett i blokka. Senere tok vertene ledelsen ved James Tarkowski, men ti minutter før slutt utlignet John Egan for de hvitkledde. Dermed ble det poengdeling på Turf Moor.

  Sander Berge
  Foto: PETER POWELL
 • Håper stjerneduo blir værende

  Kontraktene til David Alaba og Thiago Alcántara går ut om ett år. Stjerneduoen har blitt ryktet til flere storklubber, men trener Hansi Flick håper begge blir, skriver NTB. – Jeg kommer definitivt til å gjøre alt for å beholde de to kvalitetsspillerne i klubben. Jeg vet at det ikke blir enkelt å beholde Thiago, sier trener Hansi Flick.

  Alaba
  Foto: INA FASSBENDER
 • Presset øker på Setién

  Real Madrid nærmer seg La Liga-tittelen etter flere poengtap for Barcelona den siste tiden. Nå øker presset på Barcelonas hovedtrener Quique Setién. – Jeg har vært gjennom det før. Dette er sirkuset vi er i. Jeg prøver å fokusere på mitt arbeid og ikke slite meg ut ved å lese og høre om det, sier Setién til Marca.

  Setién
  Foto: Lalo Villar / Lalo Villar

Sendeplan

Kl. Program Kanal