Borg tror på Nadal

Tennislegenden tror ikke Federer vinner for sjette gang på rad.

Rafael Nadal og Bjørn Borg

Björn Borg overrekker trofeet til Rafael Nadal under French Open tidligere i år.

Foto: VINCENT KESSLER / REUTERS

Den svenske tennislegenden røpet dette da han avduket tenniskarikaturer i London i dag.

- Hvis Nadal overlever de første to-tre rundene, så tror jeg han går hele veien, sa Borg til TV-kanalen Sky News.

I fjor fikk Borg se sveitsiske Roger Federer kopiere hans egen seiersrekke på fem triumfer i Wimbledon. Men han tror verdenseneren skal få slite med å vinne for sjette gang.

- Jeg så Nadal spille i Queens-turneringen sist uke. Han virket enormt sterk og ser ut til å være i storform, konstaterer svensken.

Følg Wimbledon på nrksport.no: NRK følger Wimbledon

Siste nytt

 • «The Joker» tar ny storkamp

  MMA-utøver Jack Hermansson kommer tilbake med kamp mot tidligere UFC-mester Chris Weidman, melder SVT. Kampen går i Oklahoma 2. mai. – Det blir kult å møte Weidman, som er en legende i sporten, sier Hermansson til SVT.

  Jack Hermansson
  Foto: Michael Reaves / AFP
 • Målfest i Deila-debuten

  Ronny Deilas New York City sørget for målfest i nordmannens første tellende kamp som trener. New York-klubben sesongåpnet med 5-3 seier borte mot costaricanske San Carlos i den nord- og mellomamerikanske mesterligaen.

  – Først og fremst er jeg stolt av gutta, jeg synes de gjorde en kjempejobb i dag. Den første viktige kampen vi spiller. Du kan se hva vi ønsker å oppnå med laget og hvordan vi ønsker å spille, sa Deila på pressekonferansen etter kamp.

  Eliteserien fotball 2019 : Tromsø-Vålerenga (0-0)
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Thelin både helt og syndebukk

  Isaac Kiese Thelin scoret for begge lag da Malmø tapte 2-1 borte mot Wolfsburg i europaligaens 16-delsfinale torsdag. I andreomgang scoret svenskenes innleide spiss på straffe og sendte de lyseblå i føringen. Men etter en knapp time skulle han selv avslutte Wolfsburgs snuoperasjon. Thelin skulle bare klarere et hjørnespark, men endte i stedet opp som matchvinner, for tyskerne.

  Germany Soccer Europa League
  Foto: Michael Sohn / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal