Hopp til innhold

Borch tar gull

Kjetil Borch vant EM-gull i singlesculler under europamesterskapet i Glasgow. Nordmannen lå en stund på fjerdeplass, men med en sterk avslutning forserte Borch konkurrentene og vant gull. Griskonis fra Litauen tok sølv, bronsen gikk til sveitseren Roeoesli.

Borch European Championships
Foto: Darko Bandic / AP

Siste nytt

 • Ski Classics forlenger utestengelse

  Langløpsligaen Ski Classics har vedtatt at de forlenger utestengelsen av russiske og belarusiske utøvere og lag grunnet krigen i Ukraina. I en pressemdling skriver de at utstengelsen gjelder neste sesong, men at de fortsetter å følge situasjonen.

  Vasaloppet
  Foto: Ulf Palm / AP
 • Ruud slått ut i Sør-Korea

  Casper Ruud tapte kvartfinalen i tennistureringa i Seoul mot japanske Yoshihito Nishioka. Japanaren, som er rangert som nummer 56 i verda, vann 6-2, 3-6, 6-2.

  Nishioka braut Ruuds serve til 4-2 i første sett, og serva inn settsigeren.

  I det andre spela Ruud godt, og utlikna med settsiger i løpet av 39 minutt.

  Men i det siste blei den vesntrehendte japanaren for god, og knuste Ruud.

  Casper Ruud
  Foto: ANTHONY WALLACE / AFP
 • Stygg hovudskade i amerikansk fotball

  Tua Tagovailoa, ein av dei beste unge quarterbackane i NFL, pådrog seg ein stygg hovudskade måndag. At han i det heile spelte kampen har skapt hissig diskusjon.

  Miami Dolphins-stjerna fekk ein smell i hovudet også i sigeren over Buffalo Bills sist søndag. Etterpå var han ustø og verka omtåka, men han vart ikkje sett i protokollen for hjerneristing og kom tilbake på banen. Fire dagar seinare starta han mot Cincinnati Bengals.

  I slutten av første halvdel vart han takla av 154 kilo tunge Josh Tupou og slengt i bakken så han landa med nakken og bakhovudet først. Han vart liggjande urørleg med hendene i ein unaturleg posisjon framfor ansiktet og fingrane spreidd ut. Medisinske ekspertar seier at det er eit symptom på alvorleg hovudskade.

  Tagovailoa vart stabilisert og frakta til sjukehus med nakkekrage. Så langt er det opplyst at han har skadar i hovud og nakke, men at han er medviten og har full førleik.

  Mykje tyder på at han i det minste har fått ei kraftig hjerneristing, og kanskje noko verre.

  Både NFL og spelarforeininga innleidde gransking då Dolphins klarerte Tagovailoa for vidare spel søndag.

  Med Tagovailoa på sjukehus fekk Dophins sitt første tap for sesongen.

  Tua Tagovailoa
  Foto: Kareem Elgazzar / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste