Bonnevie-Svendsen utmattet

Julie Bonnevie-Svendsen ble fullstendig utmattet på sprinten for kvinnene i dag.

Julie Bonnevie-Svendsen
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Da hun passerte mål ble hun liggende alene i målområdet lenge, før Fysiotereapaut Odd Snerthammer fikk løpt bort og hjulpet henne.

- Hun ble fullstendig utmattet, men det går bra, sier fysiotereapaut Odd Snerthammer til NRK.

- Jeg feildisponerte løpet, og gikk fullstendig tom. De siste 50 metrene tenkte jeg bare på en ting, og det var å komme seg i mål, sier Bonnevie-Svendsen til NRK.

- Det var sikkert 20 grader i sola, og det var nok grunnen til at hun kolapset, sier hovedleder i den norske troppen, Kjetil Sæter, til NRK.

Julie Bonnevie-Svendsen endte forøvrig på en 80. plass, 5.18,8 bak vinneren.

 

Siste nytt

 • Hovland skrev norsk golfhistorie

  Viktor Hovland er som første norske herrespiller i historien inne blant de 100 beste på verdensrankingen i golf. Det ble klart da den oppdaterte listen ble publisert mandag. Der er 22-åringen på 89.-plass. Dermed klatrer han 12 plasser fra forrige ukes 101.-plass. Til sammenligning var han nummer 1157 ved utgangen av 2018. Neste milpæl for Hovland blir å spille seg inn blant de 50 beste. Klarer han det, er han sikret plass til noe nær alle de store turneringene i golfsirkuset. (NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Steve Helber / AP
 • Ruuds overmann tapte finalen

  Borna Coric, som slo Casper Ruud i fredagens kvartfinale, måtte se seg slått av Daniil Medvedev i finalen i ATP-turneringen i St. Petersburg. Kroaten, som er nummer 15 på ATP-rankingen, nedkjempet Ruud i tre sett etter å ha tapt det første. Søndag kom han til kort mot den russiske hjemmefavoritten og verdensfireren Medvedev, som noterte sin sjette turneringsseier i karrieren med 6-3, 6-1.

  Russia Tennis Open
  Foto: Elena Ignatyeva / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal