NRK Meny
Normal

Bonnevie-Svendsen utmattet

Julie Bonnevie-Svendsen ble fullstendig utmattet på sprinten for kvinnene i dag.

Julie Bonnevie-Svendsen
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Da hun passerte mål ble hun liggende alene i målområdet lenge, før Fysiotereapaut Odd Snerthammer fikk løpt bort og hjulpet henne.

- Hun ble fullstendig utmattet, men det går bra, sier fysiotereapaut Odd Snerthammer til NRK.

- Jeg feildisponerte løpet, og gikk fullstendig tom. De siste 50 metrene tenkte jeg bare på en ting, og det var å komme seg i mål, sier Bonnevie-Svendsen til NRK.

- Det var sikkert 20 grader i sola, og det var nok grunnen til at hun kolapset, sier hovedleder i den norske troppen, Kjetil Sæter, til NRK.

Julie Bonnevie-Svendsen endte forøvrig på en 80. plass, 5.18,8 bak vinneren.

 

Siste nytt

 • Beskyldes for å ha dopet hundene

  Ledelsen for Iditarod-løpet i Alaska i USA anklager Dallas Seavey, som har vunnet løpet fire ganger, for å ha dopet hundene sine. Selv nekter 30-åringen for å ha gitt forbudte stoffer til dem i årets løp, og han har trukket seg fra neste års løp i protest.

  Dallas Seavey
  Foto: Mark Thiessen / AP
 • New York Rangers tapte igjen

  Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på nok en smell da de tapte 1-4 mot San Jose Sharks natt til tirsdag. Lørdag fikk Rangers en kjærkommen opptur med en 4-2-seier, men mandag ble det nytt tap. Laget har nå tapt åtte av sesongens ti kamper.

  Feiret scoring
  Foto: Adam Hunger / Ap
 • Ronaldo ble årets spiller

  Cristiano Ronaldo ble kåret til årets spiller under FIFAs prisutdelingsgalla i London mandag. Real Madrid-stjernen har vunnet priser på løpende bånd de siste sesongene. Mandag stakk han av med en ny gjev utmerkelse – i kamp med Barcelonas Lionel Messi og Paris Saint-Germains Neymar.

  FBL-FIFA-AWARDS
  Foto: GLYN KIRK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Nederland - Norge
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Nederland - Norge
VM-kvalifisering fotball: Nederland - Norge