NRK Meny

Bolaños til klubb i Costa Rica

Den tidligere FCK- og Start-spilleren Christian Bolaños fortsetter fotballkarrieren i Cartagines i hjemlandet Costa Rica. 30-åringen var nylig en del av Costa Rica-laget som overrasket stort ved å nå kvartfinalen i fotball-VM.

Men det betydde ikke at Bolaños fikk tilbud fra noen store klubber etter at han var ferdig i FC København ved sesongslutt i vår. Hans nye arbeidsgiver blir Cartagines, som spiller i den costaricanske eliteserien, melder NTB.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag