NRK Meny
Normal

Bøkko kjente ingenting til skaden

Håvard Bøkko merket ingenting til skulderskaden sin da han i Salt Lake City onsdag gikk sitt første løp siden fallet i skøyte-EM for to og en halv uke siden.

Håvard Bøkko
Foto: NRK

Og nå er det ingenting som står i veien for at 22-åringen skal innfri forventningene under OL, sier landslagstrener Jarle Pedersen.

- Håvard har virket bra på de øktene vi har hatt her, og han kjenner ingenting til skuldra si. Han har trent som vanlig, og faktisk litt ekstra. Vi fryktet det verste da han falt i EM, men han er i rute, og jeg tror han kommer til å gjøre det bra i Vancouver, sier Pedersen til NRK.

God og stabil

Pedersen kan støtte seg på tidene Bøkko gjorde i skadecomebacket. En åpningsrunde på 28 sekunder, fire runder på 29, og sisterunden på 30 blank viser stabilitet.

Dét er kanskje det mest oppløftende, med tanke på at den voldsomme spissingen av fartsformen ennå ikke har startet.

- Det er ikke så bra is som vi er vant til her i hallen når vi går verdenscup og mesterskap. Og vi har heller ikke spissa formen for å gå fort akkurat i dag og i morgen. Det er tross alt nesten ti dager til første distanse i OL, så det er tross alt fra nå av vi begynner å spisse formen, sier Pedersen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal