NRK Meny
Normal

Bøkko kan slå Kramer

Aldri har jeg sett Håvard Bøkko så aggressiv som på 5000 i verdenscupen i Heerenveen. Det er bare et tidsspørsmål førhan slår Kramer på distansen.

Håvard Bøkko
Foto: Markus Schreiber / Scanpix/AP

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Etter at verdenseliten har gjort unna to 1500/5000 i verdenscupener jeg mer og mer overbevist om at Håvard Bøkko er verdens beste allrounder.

Det som glapp i dette fabelaktige forsøket på å slå Kramervar en svak runde på 30.6 ved passering 4200m. Der svarte Kramer med 29.9. Hadde Håvard hatt 30.1 på den runden hadde det kanskje blitt for tøft for Kramer.

Om han ikke lyktes nå, så gjør han det kanskje neste gang. Det er ikke lett for Kramer nå med en umulig nordmann og en ditto nederlender – Bob de Jong som vil slå han. Respekten for Kramer er borte.

Håvard går mange løp, blir sterkere og sterkere både fysisk og psykisk. Alle elskere av skøytesporten kan glede seg til EM allround i Vikingskipet og OL i Vancouver.

Siste nytt

 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg