Boikottar sosiale media i ei veke

Den engelske Championship-klubben Swansea boikottar sosiale media i ei veke, for å unngå overgrep, hets og rasistiske meldingar, skriv klubben på si nettside.

Det inneber at ingen spelarar på herrelag, kvinnelag eller juniorlag, eller klubbens offisielle kontoar på YouTube, Twitter, Facebook, LinkedIn, TikTok osv skal publisere noko som helst den neste veka.

– Fleire av spelarane våre har blitt utsette for ufyselege meldingar i dei siste vekene. Tre av dei har fått sterke rasistiske meldingar. Vi meiner det er rett å ta ein fast avstand frå slik oppførsel, skriv Swansea.

– Vi er ein familie, og vi skal stå skulder ved skulder for å kjempe mot dette. Nok er nok.

Nyleg kunngjorde den tidlegare franske stjerna Thierry Henry at han ville halde seg unna sosiale media på grunn av hets og rasistiske meldingar.

Swansea
Foto: Rebecca Naden / Reuters

Siste nytt

 • Målrush skjøv WBA mot nedrykk

  Jamie Vardy brøt måltørken og bidro også med en assist da Leicester tok tre viktige poeng i kampen for mesterligaspill med 3-0 over West Bromwich.

  Leicester innehar med seieren fortsatt tredjeplassen på tabellen, med syv poeng opp til Manchester United og fire poeng ned til Chelsea og West Ham.

  For West Bromwich er det verre. De har ni poeng opp til Burnley på rett side av streken, og det er bare seks kamper igjen.

  gldrIK3gKFw
  Foto: Michael Regan / AP
 • Zlatan forlenger med Milan

  Zlatan Ibrahimovic fortsetter karrieren i AC Milan - i hvert fall til sommeren 2022. Det kunngjorde Serie A-klubben torsdag kveld. Ibrahimovic, som fyller 40 år i oktober, har scoret 84 mål på 130 kamper for den italienske klubben.

  FILE PHOTO: Serie A - AC Milan v Torino
  Foto: Alessandro Garofalo / Reuters
 • Hovland og Ventura i ledelsen

  Kristoffer Ventura var i kjempeslag på åpningsrunden i parturneringen New Orleans Classic i golf. Sammen med Viktor Hovland leder han etter første dag.

  Ventura greide sju birdier mot Hovlands tre, men det var sistnevntes birdieputt på det siste hullet som sendte duoen opp i ledelse alene.

  Det spilles «fourball», eller «best ball» som betyr at spillerne spiller med hver sin ball, og at den beste spilleren på hvert hull teller.

  Duoen avsluttet runden ti slag under par. Nordmennene er ett slag foran tre amerikanske duoer.

  Turneringen fortsetter fredag og avsluttes søndag.

  Landslaget i golf
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal