Hopp til innhold

Bohinen ny Stabæk-trener

Lars Bohinen blir ny trener for Stabæks fotballherrer, bekrefter 1.-divisjonsklubben på sine nettsider. 52-åringen, som var sportssjef i klubben fra 2007 til 2009, har undertegnet en kontrakt ut 2023.

Bohinen tar over etter det tirsdag ble kjent at Eirik Kjønø var ferdig som Stabæk-trener. Det skjedde etter at laget røk på tre strake tap, blant annet mot bunnlaget Stjørdals-Blink sist helg.

Bohinen var på plass på Nadderud fredag morgen og skal lede laget i søndagens kamp mot Start.

– Vi er veldig fornøyde med å få Lars på plass. Det har vært et par hektiske dager men nå er vi glade for å komme i mål, sier sportssjef Torgeir Bjarmann

Klubben holder femteplassen i 1. divisjon og har fire poeng opp til Ranheim på direkte opprykksplass.

– Det klare målet er å bedre prestasjonene. Vi kan ikke ha så sterkt fokus på kun resultater, vi må ha fokus på det som skaper resultatene: Prestasjoner, utvikling og det som skjer i hverdagen, sier Bohinen.

Lars Bohinen
Foto: Christoffer Andersen / NTB

Siste nytt

 • Zhou forlenget med Alfa Romeo

  Formel 1-føreren Zhou Guanyu (23) blir værende i Alfa Romeo også i 2023-sesongen. Laget opplyser om avtalen på Twitter.

  Zhou er tidenes første kineser i Formel 1-sirkuset, og fikk sin debutsesong i år. Han er lagkamerat med Valtteri Bottas.

  Italy F1 GP Auto Racing
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Ruud møter chilener i Seoul

  Casper Ruud (23) skal bryne seg på Nicolas Jarry (26) fra Chile i ATP 250-turneringen i tennis i Sør-Korea.

  Kampen er lagt opp til å bli spilt torsdag. Jarry er rangert som nummer 111 på verdensrankingen og har aldri møtt Ruud før.

  Chileneren har 38.-plass som bestenotering på ATPs oversikt. I 2019 tok han sin eneste tittel i Båstad i Sverige. I 2021 vant Ruud den samme turneringen.

  Davis Cup tennis
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Vålerenga-spiller røk korsbåndet

  Agnete Nielsen (23) er satt ut av spill i lang tid. Vålerengas danske angriper pådro seg en alvorlig kneskade i 5-0-seieren over Stabæk nylig. Nielsen måtte ut etter en drøy halvtimes spill på Nadderud. MR-sjekken har avdekket at korsbåndet er ødelagt.

  – Jeg både kjente det og hørte det med en gang. Det er selvfølgelig trist, men jeg har røket korsbåndet i det andre kneet tidligere og vet hva jeg må gjøre for å komme tilbake igjen. Og det skal jeg klare, sier hun i en uttalelse.

  Football, Toppserien, Arna-Bjørnar - Vålerenga
  Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste