Hopp til innhold

Bodø/Glimt slapp med skrekken

Bodø/Glimt tapte 1-3 for Klaksvik på Færøyene onsdag, men er likevel videre til andre kvalifiseringsrunde i mesterligaen med 4-3 sammenlagt.

Glimt hadde med seg 3-0 fra hjemmemøtet. Det ble likevel mye jevnere enn det nordlendingene nok hadde sett for seg.

De havnet tidlig under med 0-2 etter scoringer fra Mads Mikkelsen og Jákub Andreasen, men i annen omgang reduserte Boniface og ga Glimt pusterom. Likevel ble det ny spenning på tampen da Andreasen igjen satte ballen i mål med ti minutter igjen.

Kampen skulle opprinnelig spilles tirsdag, men været på Færøyene var ikke forenlig med landing av fly. Dermed kom ikke nordlendingene seg av gårde før tirsdag ettermiddag, og kampen ble flyttet ett døgn.

I neste runde venter enten nordirske Linfield eller The New Saints fra Wales. De møtes til returoppgjør senere onsdag der The New Saints leder 1-0 etter den første kampen.

Første runde i kvalifisering til Champions League 2022/2023: Bodø/Glimt - Klaksvik (3-0)
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Siste nytt

 • Bøtelagt etter hotellbråket

  Mathieu van der Poel er ilagt bøter på til sammen 10.500 kroner etter klammeriet med to tenåringsjenter utenfor hotellrommet før siste ritt i sykkel-VM.

  Han fikk to bøter. Den ene på 7000 kr for å skubbe til en jente, mens den andre boten på 3500 kroner for å dytte til en annen. Det melder NOS.

  Vam der Poel erkjente straffskyld i rettsmøtet og godtok bøtene.

  Arctic Race of Norway 2019: 2. Etappe: Henningsvær - Svolvær (164 km)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Boksing kan bli vraket fra OL-programmet

  Boksesportens framtid som OL-gren er høyst usikker som følge av at presidenten i Det internasjonale bokseforbundet (IBA), russiske Umar Kremlyov, fikk fortsette i vervet søndag.

  106 delegater gav sin støtte til Kremlyov under den ekstraordinære IBA-kongressen søndag. Kun 36 hadde motsatt syn.

  Den internasjonale olympiske komité sa i en uttalelse etter avstemningen at den er «ekstremt bekymret» for omstendighetene rundt søndagens kongress, og i særdeleshet prosedyrene som ble valgt for den viktige avstemningen.

  IOC uttrykte også bekymring rundt at Det ukrainske bokseforbundet er suspendert som følge av det som omtales som myndighetsrelaterte årsaker.

  «Som følge av denne bekymringsfulle utviklingen vil IOC-styret gjøre en helhetlig vurdering av situasjonen på sitt neste møte», het det også.

  Mange forventer at boksing nå vil bli fjernet fra OL-programmet.

  Boxing Leadership
  Foto: Alexander Zemlianichenko / AP
 • Nordmann med assist i NHL-oppkjøring

  Mathias Emilio Pettersen hadde en målassist da Calgary Flames slo Vancouver Canucks 3-2 i en treningskamp foran NHL-sesongen søndag.

  Pettersen var nest sist på pucken da Mitchell McLain gjorde 1-0 for Flames med 1. periodens eneste scoring.

  Mathias Emilio Pettersen (78), Flames Canucks Hockey
  Foto: DARRYL DYCK / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste