NRK Meny
Normal

Bodø/Glimt seiler videre på medgangsbølgen: – Helt fantastisk!

Laget fra nord sikret sin fjerde strake seier mot Molde lørdag.

bodø/glimt

JUBEL: Bodø/Glimts Morten Ågnes Konradsen (t.h.) og Henrik Furebotn feirer 0–2 i eliteseriekampen mellom Molde og Bodø/Glimt lørdag.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Glimt har hatt en fantastisk sommerperiode og stod med tre seire av tre mulige før lørdagens kamp. Og heller ikke regjerende seriemester Molde klarte å stoppe Glimts seiersrekke.

– Fire på rad er helt fantastisk! Det er strålende. Jeg er spesielt stolt over at tre av de fire seirene har kommet på bortebane, sier Bodø/Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til C More etter kampslutt.

– Mye kriging

molde

RØDT KORT: Moldes Harmeet Singh Moldes Harmeet Singh fikk det røde kortet av dommer Tom Harald Hagen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Molde hadde ballen mest, men det var bortelaget som var farligst foran mål. Bodø/Glimt ledet 2–0 etter mål av Zarek Valentin og Morten Konradsen. Martin Linnes sørget for redusering til hjemmelaget like før pause. En målløs andreomgang sørget dermed for seier til gulltrøyene fra Bodø.

– Vi burde nok scoret flere mål i førsteomgang, men jeg er veldig stolt over spillerne mine. De ofrer seg virkelig ute på banen der, sier Halvorsen.

– Det ble noen tøffe dueller?

– Det ble en del kriging, men det hører jo med i en fotballkamp det også, avslutter Glimt-treneren.

Nok et hjemmetap for Molde

Romsdalingene knuste Pyunik Jerevan 5–0 i mesterligaens 2. kvalifiseringsrunde tidligere denne uken, mens det går litt trått i eliteserien for tiden. Molde hadde nok håpet å løfte seg etter det skuffende 0-1-tapet for Haugesund i forrige runde. Også det kom hjemme i Molde.

– Vi må ha samme innstilling i hver kamp. Vi må begynne å vinne kamper i eliteserien igjen, sier Molde-kaptein Vegard Forren til C More.

Han fikk gult kort etter å ha kjeftet på dommeren.

– Det er mye situasjoner vi er uenige i, men det er viktig å påpeke at vi tapte kampen for at vi var for dårlig. Vi blir snytt for straffespark og alt vi får er gule og røde kort i trynet, sier Forren som kom rett fra et møte med dommertrioen.

Også i sist kamp mot Haugesund mente Molde at de ble bortdømt.

Dette er den eneste kampen i eliteserien denne helgen. Mens de andre lagene har tatt seg en ukes ferie fra eliteseriespill, møttes de to lagene til dyst i Molde. Kampen, som egentlig skulle gått søndag 2. august, er flyttet frem på grunn av Moldes deltakelse i mesterligakvalifiseringen.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal