Dro fra Bodø/Glimt til Molde – scoret selvmål i returen

BODØ (NRK): Martin Bjørnbak forlot bunnlaget Bodø/Glimt til fordel for gulljagende Molde. I det første møtet med gamle lagkamerater etter overgangen, ble han og Molde ydmyket.

martin bjørnbak

RUNDSPILT: I over 70 minutter gjorde Bodø/Glimt akkurat som de ville på hjemmebane. Lagets tidligere kaptein sto i kveld på motsatt banehalvdel.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det hadde vært et ran hvis vi hadde klart å få 3–3 på slutten der. Bodø/Glimt var mye bedre enn oss og det var en fullt fortjent seier, sier Martin Bjørnbak.

– Vi flytter ikke bena raskt nok. Flatt batteri, legger han til.

Hvordan er det å være tilbake på Aspmyra når dette skjer?

– Nei, det er fint å være tilbake her, men dette var ikke særlig morsomt. Vi hadde forhåpninger om å få med oss tre poeng til Molde. Vi har jo hatt en ålreit start på sesongen frem til nå, utdyper den tidligere Bodø/Glimt-kapteinen.

Nok en Bodø/Glimt-bragd: Aldri før vunnet de tre første

Bodø/Glimt står med full pott i Eliteserien og har beseiret to av gullfavorittene: Molde og Rosenborg.

Dermed har de gule fra nord vunnet sin tredje strake kamp. Aldri før har de vunnet tre strake kamper innledningsvis i norsk eliteserie.

Molde hadde muligheten til å øke forspranget til gullrival Rosenborg, som tapte mot Stabæk, men var langt unna å være i nærheten av å klare det, ifølge treneren.

– Vi er skuffet over prestasjonen vår i dag. De (Bodø/Glimt journ.anm.) er hakket hvassere i duellene og i kampen om den andre ballen, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.

– Det er bare unnskyldninger å si at vi har hatt en kamp i midtuka. Dette er helt og holdent vår egen feil. Vi gjør en dårlig kamp.

Bodø/Glimt Molde

YPPET SEG: Erlend Dahl Reitan (i gult) krangler med flere Molde-spillere under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Molde.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Hovland avslutta forrykande

  Viktor Hovland avslutta med birdie og leiar nå PGA-turneringa i golf i Puerto Rico før søndagens avslutningsrunde. Hovland låg på delt leiarplass før laurdagens tredjerunde, men med godt spel la han alle konkurrentane bak seg. Han varta opp med heile åtte birdiar og kan nå ta sin aller fyrste siger på PGA-touren. Åtte slag under par på runda og totalt 18 slag under par i turneringa er fasiten etter endt spel laurdag.

  Viktor Hovland i Puerto Rico
  Foto: Kevin C. Cox / AFP
 • Real Madrid gjekk på smell

  Real Madrid rauk på eit surt 0-1 tap heime mot Levante laurdag kveld. 11 minutt før full tid blei Jose Luis Morales matchvinnar da han traff perfekt på volley frå spiss vinkel. Barcelona vann derimot 5-0 mot Eibar og har dermed tatt over serieleiinga og har to poeng ned til hovudstadslaget.

  Real Madrid tapte mot Levante
  Foto: Alberto Saiz / AP
 • Kristoff krasja med gutt etter mål

  Alexander Kristoff var uheldig og krasja med ein liten gut etter å ha passert målstreken i sykkelrittet Algarve rundt. Både Kristoff og guten blei lettare skada i uhellet som skjedde på veg ned etter målgang frå fjelletappen i Tavira. – Eg køyrde normalt, og plutseleg kom ein gut springande ut rett framfor meg, og da var det umogleg å unngå og krasje, seier Kristoff til TV 2.

  Alexander Kristoff
  Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal