Dro fra Bodø/Glimt til Molde – scoret selvmål i returen

BODØ (NRK): Martin Bjørnbak forlot bunnlaget Bodø/Glimt til fordel for gulljagende Molde. I det første møtet med gamle lagkamerater etter overgangen, ble han og Molde ydmyket.

martin bjørnbak

RUNDSPILT: I over 70 minutter gjorde Bodø/Glimt akkurat som de ville på hjemmebane. Lagets tidligere kaptein sto i kveld på motsatt banehalvdel.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det hadde vært et ran hvis vi hadde klart å få 3–3 på slutten der. Bodø/Glimt var mye bedre enn oss og det var en fullt fortjent seier, sier Martin Bjørnbak.

– Vi flytter ikke bena raskt nok. Flatt batteri, legger han til.

Hvordan er det å være tilbake på Aspmyra når dette skjer?

– Nei, det er fint å være tilbake her, men dette var ikke særlig morsomt. Vi hadde forhåpninger om å få med oss tre poeng til Molde. Vi har jo hatt en ålreit start på sesongen frem til nå, utdyper den tidligere Bodø/Glimt-kapteinen.

Nok en Bodø/Glimt-bragd: Aldri før vunnet de tre første

Bodø/Glimt står med full pott i Eliteserien og har beseiret to av gullfavorittene: Molde og Rosenborg.

Dermed har de gule fra nord vunnet sin tredje strake kamp. Aldri før har de vunnet tre strake kamper innledningsvis i norsk eliteserie.

Molde hadde muligheten til å øke forspranget til gullrival Rosenborg, som tapte mot Stabæk, men var langt unna å være i nærheten av å klare det, ifølge treneren.

– Vi er skuffet over prestasjonen vår i dag. De (Bodø/Glimt journ.anm.) er hakket hvassere i duellene og i kampen om den andre ballen, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.

– Det er bare unnskyldninger å si at vi har hatt en kamp i midtuka. Dette er helt og holdent vår egen feil. Vi gjør en dårlig kamp.

Bodø/Glimt Molde

YPPET SEG: Erlend Dahl Reitan (i gult) krangler med flere Molde-spillere under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Molde.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte mandag remis med hvite brikker mot Vishy Anand i Grenke Classic.

  Carlsen står dermed med to seiere og en remis og leder turneringen i Tyskland.

  Verdenseneren har storspilt så langt i år, og har nå 53 partier på rad uten tap.

  Carlsen
  Foto: Anton Vaganov / Reuters
 • Knudtzon-scoring mot gamle lagkamer

  En grusom gressmatte på Åråsen sørget for et sjansefattig oppgjør mellom Molde og Lillestrøm. Magnus Wolff Eikrem og Erling Knudtzon scoret i MFKs 2-0-seier. Seieren gjør at Molde nå leder Eliteserien med ti poeng, før Viking møter Odd tirsdag.

  molde
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Poengdeling i Mjøndalen

  Mjøndalen og Tromsø spilte 1-1 på Isachsen stadion i Eliteserien i fotball for menn. Allerede etter ti minutters spill fikk MIF straffespark. Tonny Brochmann scoret fra krittmerket. Ni minutter etter pause utlignet Onni Valakari for Tromsø.

  r
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal