Dro fra Bodø/Glimt til Molde – scoret selvmål i returen

BODØ (NRK): Martin Bjørnbak forlot bunnlaget Bodø/Glimt til fordel for gulljagende Molde. I det første møtet med gamle lagkamerater etter overgangen, ble han og Molde ydmyket.

martin bjørnbak

RUNDSPILT: I over 70 minutter gjorde Bodø/Glimt akkurat som de ville på hjemmebane. Lagets tidligere kaptein sto i kveld på motsatt banehalvdel.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det hadde vært et ran hvis vi hadde klart å få 3–3 på slutten der. Bodø/Glimt var mye bedre enn oss og det var en fullt fortjent seier, sier Martin Bjørnbak.

– Vi flytter ikke bena raskt nok. Flatt batteri, legger han til.

Hvordan er det å være tilbake på Aspmyra når dette skjer?

– Nei, det er fint å være tilbake her, men dette var ikke særlig morsomt. Vi hadde forhåpninger om å få med oss tre poeng til Molde. Vi har jo hatt en ålreit start på sesongen frem til nå, utdyper den tidligere Bodø/Glimt-kapteinen.

Nok en Bodø/Glimt-bragd: Aldri før vunnet de tre første

Bodø/Glimt står med full pott i Eliteserien og har beseiret to av gullfavorittene: Molde og Rosenborg.

Dermed har de gule fra nord vunnet sin tredje strake kamp. Aldri før har de vunnet tre strake kamper innledningsvis i norsk eliteserie.

Molde hadde muligheten til å øke forspranget til gullrival Rosenborg, som tapte mot Stabæk, men var langt unna å være i nærheten av å klare det, ifølge treneren.

– Vi er skuffet over prestasjonen vår i dag. De (Bodø/Glimt journ.anm.) er hakket hvassere i duellene og i kampen om den andre ballen, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.

– Det er bare unnskyldninger å si at vi har hatt en kamp i midtuka. Dette er helt og holdent vår egen feil. Vi gjør en dårlig kamp.

Bodø/Glimt Molde

YPPET SEG: Erlend Dahl Reitan (i gult) krangler med flere Molde-spillere under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Molde.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Haaland nominert til prestisjepris

  Erling Braut Haaland (18) er sammen med flere store stjerner på listen over spillerne som kan vinne Golden Boy-prisen.

  Prisen deles hvert år ut av Tuttusport til verdens mest lovende fotballspiller under 21 år. I fjor gikk den til det nederlandske Matthijs de Ligt.

  FIFA U-20 VM i fotball 2019: Norge - Honduras (12-0)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Bruce tar over Newcastle

  Steve Bruce er klar som ny trener for Newcastle United. Det bekrefter klubben onsdag. 58-åringen har skrevet under på en treårskontrakt. Bruce trente Sheffield Wednesday i engelsk førstedivisjon sist sesong.

  Championship - Sheffield Wednesday v Brentford
  Foto: Andrew Boyers / Reuters
 • Eiking forlenger med to år

  Wanty-Groupe Gobert bekrefter onsdag at Odd Christian Eiking har forlenget sin kontrakt med laget. Nordmannen har kontrakt ut sesongen 2021. – Jeg er veldig fornøyd med å bli værende, sier Eiking, ifølge lagets hjemmeside.

  Odd Christian Eiking før Tour de France 2019
  Foto: Adrian Nyhammer Olsen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal