Dro fra Bodø/Glimt til Molde – scoret selvmål i returen

BODØ (NRK): Martin Bjørnbak forlot bunnlaget Bodø/Glimt til fordel for gulljagende Molde. I det første møtet med gamle lagkamerater etter overgangen, ble han og Molde ydmyket.

martin bjørnbak

RUNDSPILT: I over 70 minutter gjorde Bodø/Glimt akkurat som de ville på hjemmebane. Lagets tidligere kaptein sto i kveld på motsatt banehalvdel.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det hadde vært et ran hvis vi hadde klart å få 3–3 på slutten der. Bodø/Glimt var mye bedre enn oss og det var en fullt fortjent seier, sier Martin Bjørnbak.

– Vi flytter ikke bena raskt nok. Flatt batteri, legger han til.

Hvordan er det å være tilbake på Aspmyra når dette skjer?

– Nei, det er fint å være tilbake her, men dette var ikke særlig morsomt. Vi hadde forhåpninger om å få med oss tre poeng til Molde. Vi har jo hatt en ålreit start på sesongen frem til nå, utdyper den tidligere Bodø/Glimt-kapteinen.

Nok en Bodø/Glimt-bragd: Aldri før vunnet de tre første

Bodø/Glimt står med full pott i Eliteserien og har beseiret to av gullfavorittene: Molde og Rosenborg.

Dermed har de gule fra nord vunnet sin tredje strake kamp. Aldri før har de vunnet tre strake kamper innledningsvis i norsk eliteserie.

Molde hadde muligheten til å øke forspranget til gullrival Rosenborg, som tapte mot Stabæk, men var langt unna å være i nærheten av å klare det, ifølge treneren.

– Vi er skuffet over prestasjonen vår i dag. De (Bodø/Glimt journ.anm.) er hakket hvassere i duellene og i kampen om den andre ballen, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.

– Det er bare unnskyldninger å si at vi har hatt en kamp i midtuka. Dette er helt og holdent vår egen feil. Vi gjør en dårlig kamp.

Bodø/Glimt Molde

YPPET SEG: Erlend Dahl Reitan (i gult) krangler med flere Molde-spillere under eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Molde.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ruuds semifinalemotstander er klar

  Fredag gikk Casper Ruud videre til semifinalen i Madrid Masters. Nå er det klar hvem som blir hans motstander.

  For italienske Matteo Berrettini slo ut Cristian Garin fra Chile i den andre kvartfinalen, og blir dermed Ruuds motstander lørdag.

  Berrettini slo Garin 2-1 i sett, med sifrene 5,7, 6-3, 6-0.

  775649695
  Foto: Oscar Del Pozo / AFP
 • Thorstvedt-scoring da Genk vant

  Kristian Thorstvedt gjorde 3-0-målet da Genk slo Brugge 3-0 på eget gress i den belgiske mesterskapsgruppen i fotball fredag. Nordmannen hadde også en assist.

  Til tross for seieren ligger fortsatt Genk fem poeng bak serietoppen Brugge. Thorstvedt har scoret fire mål på totalt 26 seriekamper for Genk denne sesongen og spilte hele denne kampen for vertene.

  Thorstvedt.
  Foto: Kurt Desplenter / AFP
 • Hjemmesmell for Leicester

  Det ble en tung dag på hjemmebane for Leicester, som etter en iherdig sluttspurt likevel tapte 2-4 for Newcastle. For «the Foxes» røk viktige poeng i kampen om mesterligaplass, men det ble likevel en målfest i Leicester.

  Rett etter at Kasper Schmeichel vartet opp med en kjemperedning, satte Joseph Willock inn kampens første for Newcastle. Drøye ti minutter senere doblet Paul Dummett ledelsen. I andre omgang scoret Callum Wilson både det tredje og fjerde målet for gjestene.

  Med ti ordinære minutter igjen reduserte Marc Albrighton til 1-4, og tente et lite håp for hjemmelaget. Håpet ble ikke mindre da Kelechi Iheanacho reduserte ytterligere til 2-4 etter 87 minutter, men det stoppet også der.

  Leicester ligger fremdeles på tredjeplass på tabellen, med en kamp mer spilt enn Chelsea som følger like bak på fjerdeplass. Med fredagens tre poeng klatret Newcastle opp til 13.-plass.

  Premier League - Leicester City v Newcastle United
  Foto: Michael Regan / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal