Bø vant fellesstarten i skiskyting

Johannes Thingnes Bø vant fellesstarten i skiskyting. Det var Norges første verdenscupseier for sesongen. VM-vinneren fra Holmenkollen i fjor på distansen skjøt feilfritt og var 3,7 sekunder foran franske Quintin Filllon Mallet. Russeren Anton Sjipulin endte på tredjeplass. Emil Hegle Svendsen ble nummer fire.

Johannes Thingnes Bø under 12,5 km for menn i verdenscupen i skiskyting i Pokljuka, Slovenia, lørdag.
Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix

Siste nytt

 • Real slo tabelljumboen 1-0

  Real Madrid imponerte ikke i 1-0-seieren over lilleputten Huesca. Bare en tidlig scoring fra Gareth Bale holdt liv i gulldrømmen for giganten fra hovedstaden. Han klemte til med en volley etter åtte minutter, og det holdt så vidt mot tabelljumboen.

  Gareth Bale
  Foto: Alvaro Barrientos / AP
 • Ungarn hjalp Norge

  Norge trenger hjelp fra andre lag for å gå videre i EM, og et av resultatene de trengte var Ungarn-seier mot Tyskland. Det ble en nervepirrende kamp, men Ungarn vant til slutt 26-25. Senere i kveld må Romania slå Nederland for norsk avansement.

  Hpndball
  Foto: Jean-christophe Verhaegen / AFP
 • Misfornøyd Lunde Pedersen

  Sverre Lunde Pedersen ble beste norske på dagens 10 000m med en femteplass, men var misfornøyd med baneforholdene. Nordmannen mente det var for mye vann på isen. Nederlandske Marcel Bosker vant foran russerne Alexander Rumyantsev og Danila Semerikov.

  Sverre Lunde Pedersen
  Foto: Peter Dejong / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal