Bø må avbryte samling etter fall

Tarjei Bø bekrefter på Instagram at han må trekke seg fra landslagssamling etter at han falt på rulleski under et renn i Tyskland.

– Kroppen min er fortsatt død etter fallet, så jeg kan ikke trene ennå, skriver skiskytteren på sin Instagram-story.

Landslagstrener for herrene, Egil Kristiansen, sier til NRK at han ikke var i stand til å delta på rulleski eller skyting.

Samtidig sier han at det går riktig vei for Bø nå.

– Han er mye bedre nå. Første dagen var han veldig bleik og grå i ansiktet, og han sa ingenting. Han følte også på litt feber. Kroppen kjennes bra ut igjen, men skrubbsårene er ikke helt bra ennå, sier Kristiansen til NRK.

Han forteller at nå blir det litt enkel trening innendørs med sykling. De skal ta det gradvis derfra.

– Nå må han bare gjøre de rette tingene, og komme tilbake i trening så fort han har mulighet. Vi har ikke satt noen spesielle mål, men vi håper han er tilbake for fullt på samling på Lillehammer 13. september, sier landslagstreneren.

Holmenkollen Skishow 2021
Foto: Terje Bendiksby / NTB

Siste nytt

 • Ti hoppere til felles verdenscup

  Sju menn og tre kvinner er tatt ut til helgens verdenscuprenn i hopp i tyske Klingenthal.

  For herrene er det samme mannskap som konkurrerte i Wisla i helgen, der Marius Lindvik fikk en opptur med 2.-plass søndag.

  Han får med seg Halvor Egner Granerud, som har slitt den siste tiden, samt Anders Fannemel, Johann Forfang, Robert Johansson, Daniel-André Tande og Fredrik Villumstad.

  For kvinnene fikk Silje Opseth med seg 4.- og 3.-plass på Lillehammer sist helg. Hun reiser til Klingenthal med Thea Minyan Bjørseth og Anna Odine Strøm.

  Marius Lindvik
  Foto: AGENCJA WYBORCZA.PL / Reuters
 • Rangert som nummer 7

  Viktor Hovland er 7.-mann på den siste verdensrankingen i golf. Det er bestenotering for nordmannen.

  Hovland har holdt 9.-plassen de to siste ukene, men med helgens triumf i Tiger Woods-turneringen på Bahamas hopper han altså to plasser opp.

  Hovland har nå kun den spanske verdenseneren Jon Rahm og fem amerikanere foran seg.

  Seieren i turneringen var Hovlands tredje for sesongen. For fire uker siden forsvarte han fjorårets seier på Mayakoba i Mexico.

  Helgens turnering, der kun 20 spillere deltok, var en del av PGAs terminliste, men Hovlands seier blir likevel ikke tatt med i PGA-statistikken.

  Espen Kofstad er nest beste nordmann på 318.-plass. Kristian Krogh Johannessen følger like bak på 325.-plass.

  Hero World Challenge - Final Round
  Foto: Mike Ehrmann / AFP
 • Ledet New York City til finale

  Ronny Deila er én finalekamp unna å gjøre New York City til MLS-mester i fotball. Søndag ble det 2-1-seier mot et hardt koronarammet Philadelphia Union.

  Dette er klubbens første finale noensinne.

  Talles Magno avgjorde semifinalen med sin matchvinnerscoring i det 88. minutt. Dermed vant Deilas lag den østlige avdelingen i MLS-sluttspillet, og førstkommende søndag kan New York City krone det med en tittel i finalen mot Portland Timbers.

  Det var målløst til pause, men etter litt over en time tok Philadelphia Union ledelsen etter Alexander Callens' selvmål. To minutter senere utlignet Maxi Moralez.

  Eliteserien fotball Vålerenga - Brann. 1-0
  Foto: Berit Roald / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal