NRK Meny
Normal

Ble ikke med lagvenninnene

Marie Knutsen ble ikke med resten av fotballandslaget da de dro til kvartfinalebyen Tianjin i dag.

Marie Knutsen med ansiktsmasker etter kampen mot Japan.
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Hun og lege Tonje W. Flørenes satte seg på et annet fly og dro til Beijing. Der er hun til undersøkelse etter smellen hun fikk i hodet, i kampen mot Japan i går. I tillegg til et brudd i nesen har hun en godt synlig kul i pannen.

- Jeg har fått noen paracept slik at det ikke skal dunke så mye. Det er bare et lite brudd i nesa, så jeg håper at det skal gå bra, sa en smilende Knutsen til NRK på flyplassen i dag.

Hva som eventuelt kan være galt og om hun kan spille kvartfinalen mot Brasil på fredag, vil ikke 26-åringen spekulere i ennå.

Les: Marie Knutsen brakk nesa

- Jeg og legen (Tonje W. Flørenes) drar til en spesialist i Beijing nå. Så får vi bare vente og se hva han sier også tar vi det etter hvert, sier Knutsen.

Viktig spiller

Røa-spilleren har vært en av landslagssjef Bjarne Berntsens sikreste kort på midtbanen de siste årene. Nå håper han at hun returnerer med gode nyheter fra Beijing.

- Ja, selvfølgelig håper jeg at hun er klar til fredag. Men nå gjør vi alt som er medisinsk mulig for å forsikre oss om det er hundre prosent forsvarlig at hun spiller. Hun er i alle fall veldig innstilt på å spille selv og det er jo et godt tegn, sa Berntsen før han satte seg på flyet til Tianjin i dag.

Siste nytt

 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Siste forsøk på løysing

  Leiinga i spelarforeininga møtte spelarane seint i går kveld, truleg for å gjere eit siste forsøk på å finne ei løysing i den danske spelarkonflikten, melder Danmarks Radio.

  Klokka 12 i dag går den endelege fristen ut for Danmark til å bestemme seg for om dei skal spele VM-kvalifiseringskampen for kvinner mot Sverige fredag.

  Danmark jubler
  Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg