NRK Meny
Normal

Ble ikke med lagvenninnene

Marie Knutsen ble ikke med resten av fotballandslaget da de dro til kvartfinalebyen Tianjin i dag.

Marie Knutsen med ansiktsmasker etter kampen mot Japan.
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Hun og lege Tonje W. Flørenes satte seg på et annet fly og dro til Beijing. Der er hun til undersøkelse etter smellen hun fikk i hodet, i kampen mot Japan i går. I tillegg til et brudd i nesen har hun en godt synlig kul i pannen.

- Jeg har fått noen paracept slik at det ikke skal dunke så mye. Det er bare et lite brudd i nesa, så jeg håper at det skal gå bra, sa en smilende Knutsen til NRK på flyplassen i dag.

Hva som eventuelt kan være galt og om hun kan spille kvartfinalen mot Brasil på fredag, vil ikke 26-åringen spekulere i ennå.

Les: Marie Knutsen brakk nesa

- Jeg og legen (Tonje W. Flørenes) drar til en spesialist i Beijing nå. Så får vi bare vente og se hva han sier også tar vi det etter hvert, sier Knutsen.

Viktig spiller

Røa-spilleren har vært en av landslagssjef Bjarne Berntsens sikreste kort på midtbanen de siste årene. Nå håper han at hun returnerer med gode nyheter fra Beijing.

- Ja, selvfølgelig håper jeg at hun er klar til fredag. Men nå gjør vi alt som er medisinsk mulig for å forsikre oss om det er hundre prosent forsvarlig at hun spiller. Hun er i alle fall veldig innstilt på å spille selv og det er jo et godt tegn, sa Berntsen før han satte seg på flyet til Tianjin i dag.

Siste nytt

 • Ajeti-mål i Allsvenskan

  Bajram Ajeti scoret for Brommapojkarna da de tapte 1–3 mot Malmö FF i et oppgjør i Allsvenskan mandag. Det er nordmannens andre mål denne sesongen.

  Ajetis lag ligger nest sist etter én seier på de fem første kampene.

  Bajram Ajeti
  Foto: Lillestrøm Sportsklubb
 • Seriemeister etter anke-avslag

  AEK er gresk seriemeister etter at PAOK i dag tapte anken etter banestorminga i mars.

  PAOK blei trekt 3 poeng etter at klubbeigaren demonstrerte mot ei dommaravgjerd ved å storme bana med ein pistol.

  No blir poengstraffa ståande, og AEK har 8 poengs leiing på PAOK med to kampar att.

  Ivan Savvides, PAOK-eier
  Foto: HANDOUT / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal