Hopp til innhold

Blakstad-scoring i City-seier

Julie Blakstad noterte seg for nok en scoring i engelsk superliga da hun og Manchester City slo Elisabeth Terlands Brighton 3–1 søndag.

Kampens første nettkjenning satte Veatriki Sarri i eget bur i det ellevte minutt. Etter snaut 20 minutter stanget Blakstad inn 2–0.

Det var hennes andre scoring på like mange kamper. Hun fant også nettet i 2-1-seieren over Everton sist. Noen minutter etter scoringen serverte hun Laura Coombs da hun la på til 3–0.

På tampen reduserte Lee Geum-min uten at det hjalp for laget fra Sør-England. Elisabeth Terland forble ubenyttet reserve for Brighton.

Amalie Eikeland og Reading slo Celin Bizet Ildhusøys Tottenham 1–0 tidligere søndag. Et selvmål av Tottenham-back Amy Turner ble avgjørende. Eikeland spilte hele kampen, mens Ildhusøy kom inn etter 69 minutter.

Liverpool slo West Ham 2–0. Thea Kyvåg startet på benken for London-laget, men ble byttet inn etter 65 minutter.

(©NTB)

Julie Blakstad flyr inn mot mål
Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Siste nytt

 • Nettavisen: Glimt har akseptert kjempebud på Mvuka

  Ifølge Nettavisen har Bodø/Glimt akseptert et bud på 20 år gamle Joel Mvuka.Det skal dreie seg om den franske klubben Lorient, melder Nettavisen.

  Samme sted blir det opplyst om at det skal det dreie seg om et bud på minimum 50 millioner kroner.

  Glimt-spilleren er opprinnelig fra Bergen og spilte for Åsane fram til august i 2021. Da signerte han med bodøværingene, hvor han i utgangspunktet har kontrakt fram til juni 2025.

  Eliteserieklubben er for tiden på treningsleir i Alicante i Spania, men den skal Mvuka være i ferd med å forlate.

  UEFA Europa League 2022/2023: Arsenal - Bodø/Glimt
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Kofstad på etterskudd i Dubai – turneringen forsinket av regn

  Espen Kofstad var på etterskudd i kampen om å greie cuten i Dubai Desert Classic da hans 2. runde ble avbrutt av mørke fredag.

  Regnvær har ført til kraftig forsinkelse, og det er allerede bestemt at turneringen vil bli spilt ferdig først mandag.

  Kofstad gikk 1. runde tre slag over par etter to birdier og fem bogeyer. På 2. runde revansjerte han en dobbeltbogey på 1. hull med to strake birdier, men flere enn de tre hullene rakk han ikke å spille fredag.

  I øyeblikket ser det ut til at man må være ett slag under par etter to runder for å få spille videre. Kofstad er fire slag bak den grensen, på en foreløpig 114.-plass.

  Engelskmennene Richard Bland og Ian Poulter er i delt ledelse, åtte slag under par. De har spilt henholdsvis tire og tre slag på 2. runde. Mange i feltet har ennå ikke innledet runden.

  (©NTB)

  gGfNpjrJHlw
  Foto: Kamran Jebreili / AP
 • Årjes slutter som SOK-leder etter trakasseringstiltale

  Mats Årjes trekker seg fra vervet som leder i Sveriges olympiske komité (SOK) etter at han i fjor høst ble tiltalt for seksuell trakassering.

  – Den siste tiden har vært en prøvelse. Etter grundig overveielse, og av respekt for SOK og min familie, har jeg kommet til at det beste er at det velges en ny leder, sier Årjes i en uttalelse til nyhetsbyrået TT.

  Hans etterfølger skal velges 20. april.

  28. november i fjor tok Årjes pause fra ledervervet etter samme dag å ha blitt informert om at han var tiltalt for seksuell trakassering. Hendelsen skjedde under en togtur i fjor sommer.

  Årjes har hele tiden benektet å ha gjort noe ulovlig, men 56-åringen velger likevel å trekke seg fra SOK-vervet.

  Den svenske ishockeypresidenten Anders Larsson har fungert som SOK-leder siden november, og han fortsetter i den rollen inntil årsmøtet 20. april.

  (©NTB)

  Mats Årjes (t.v.) avbildet under en medaljeseremoni i Pyeongchang-OL i 2018.
  Foto: Anders Wiklund/TT / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste