Hopp til innhold

BlackSheeps klar for Idrettsgallaen

Artistlista for Idrettsgallaen 10. januar begynner å bli klar.

The BlackSheeps

The BlackSheeps

Foto: Larsen, Jens Nørgaard / SCANPIX

10. januar går Idrettsgallaen av stabelen i Hamar.

D.D.E. på Lerkendal 2005

Bjarne Brøndbo

Foto: Gansmo, Arne Kristian / Arne Kristian Gansmo, NRK

Dette er festen der våre fremste idrettsutøvere blir hedret for sine prestasjoner i 2008, og hele festen direktesendes i NRK1.

Tre av de som skal opptre er nå klare.

The BlackSheeps er tenåringene fra Nesseby i Finnmark som gjorde rent bord både i den norske og den nordiske MGPjr-finalen.

Maria Mena på Steinkjerfestivalen 2006

Maria Mena kommer. Her på Steinkjerfestivalen i 2006.

Foto: unknown / NRK

Sangen deres ”Oro jaska beana” har blitt enormt populær, og er nettopp kåret til årets låt av norske musikkjournalister.

10. januar spiller de live på Hamar.

Maria Mena har gitt ut fem album siden hun debuterte som 16-åring i 2003. På Idrettsgallaen skal Maria synge høstens store hit, ”All this time”.

Bjarne Brøndbo er først og fremst ubestridt frontmann i superbandet DDE.

Til Idrettsgallaen 10. januar kommer Bjarne for å gjøre en helt spesiell opptreden.

Les også: Bård Tufte Johansen leder Idrettsgallaen

Sportsnyheter

Nyland

Får huden full etter Norge-tap: – Rett og slett fryktelig

Norge gikk på en smell i bortekampen mot Slovenia lørdag kveld. Nå får den klubbløse målvakten Ørjan Nyland kritikk for måten det avgjørende målet kom på.

Siste nytt

 • Mitrovic skadet da Serbia kjørte over Sverige

  Sverige fikk en god start borte mot Serbia i Norges gruppe i Nasjonsligaen, da Viktor Claesson sendte gjestene i ledelsen etter 15 minutter. Men resten av kampen handlet det meste om Serbia- som Norge møter i gruppespillfinale på tirsdag.

  Fulham-spissen Aleksandar Mitrovic scoret hele tre ganger, før en perle fra Sasa Lukic sikret 4-1-seier.

  Mitrovic fikk seg en smell i foten og gikk av banen med 18 minutter igjen. I etterkant viste TV-bildene serberen sittende på benken med en ispose.

  En som ikke blir klar til Ullevaal-kampen kommende uke er Sergej Milinkovic-Savic. Lazio-stjernen pådro seg gult kort mot Sverige og går glipp av oppgjøret med karantene. Tirsdag møtes Norge og Serbia til kamp om gruppeseieren i nasjonsligaen. Uavgjort vil være godt nok for Norge.

  Norge vinner uansett gruppe 4 om de tar poeng hjemme mot Serbia om tre dager. Mens Sverige må slå Slovenia i siste kamp for ikke å rykke ned til gruppe C i nasjonsligaen.

 • Carlsen leier finalen

  Magnus Carlsen leier finalen i årets sjuande Champions Chess Tour-turnering etter 2,5-0,5-seier over indiske Arjun Erigaisi laurdag.

  Nordmannen treng med det «berre» uavgjort over fire parti søndag for å ta sin fjerde seier totalt og sin andre strake i årets Champions Chess Tour. Carlsen vann også turneringa i Miami i august.

  Aldri har ein motstandar greidd å komme tilbake og vinne over Carlsen etter å ha hamna under 0–2 i Champions Chess-samanheng.

  Erigaisi må vinne søndag for å ta kampen til lynsjakk og eventuelt armageddon i jakta på å stoppe den seiersvane nordmannen.

 • Avaldsnes tapte på overtid

  Med ei scoring tre minutt på overtid slo Lyn Avaldsnes 2-1 i Toppseriens kvalik-sluttspel.

  Jenny Røsholm Olsen gav Lyn leiinga etter 33 minutt, men Kaja Olsen utlikna like etter pause.

  Det såg ut til å gå mot eit sterkt og kjærkome poeng for Avaldsnes heilt til Cathionka Tandberg sette inn Lyns sigersmål på overtid.

  John Arne Riises Avaldsnes er dermed på delt sisteplass med eitt poeng på tre kampar, og er i fare for å rykke ned til 1. divisjon.

  Toppserien fotball 2022: Avaldsnes - LSK Kvinner (0-2)
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste