NRK Meny
Normal

Bjørnstad sprakk

Henrik Bjørnstad åpnet godt, men sprakk på slutten av andre runde i golfturneringen i PGAs B-tour i Tennessee, og klarte ikke kutten.

Henrik Bjørnstad
Foto: Chris Graythen, Graythen / AFP

Etter en sterk avslutning og to under par torsdag, åpnet Bjørnstad med fire birdier på de seks første hullene fredag.

Da så alt rosenrødt ut for nordmannen som jager spill mot de beste i PGAs A-tour neste sesong. Men så begynte nedturen.

Bogey på hull 9, dobbelbogey på 11 og nye bogeyer på 12 og 17 ødela. Selv med
biridie på hull 18, endte han bare på par fredag.

Runden ble ikke spilt helt ferdig, ettersom ikke alle kom i "mål" før det mørknet. Men to under par etter to runder var akkurat for lite til å komme med videre.

Se resultatlista

Likevel skal mye gå galt hvis ikke Bjørnstad får være med blant de beste neste år. På pengelista i B-touren ligger han som nummer 16, og de 25 beste rykker opp. inkludert den pågående turneringen i Tennessee gjenstår tre turneringer.

Den siste er en storturnering med ekstra store pengepremier, men Bjørnstads forsprang er stort. Han har hittil spilt inn 206.000 dollar i år, mens 26.-mann på lista har 154.000. Det bør holde.

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal