NRK Meny
Normal

Bjørnstad rotet på slutten

Henrik Bjørnstad spilte veldig godt på de ni første hullene i PGAs B-tour torsdag, men rotet det til for seg på slutten. 

Henrik Bjørnstad
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Han ledet en stund turneringen og lå fire slag under par etter to birdier og en eagle, men så stoppet det opp for den norske spilleren som avsluttet svakt.

Han fikk en bogey og en dobbeltbogey på de ni siste hullene. Dermed var han tilbake på par. Nå ligger han på 46.-plass før annen runde i turneringen starter fredag.

Det er amerikanerne Paul Claxton og Michael Letzig som leder. De var fem slag bedre enn Bjørnstad på åpningsrunden, skriver golf.no.

Siste nytt

 • Ny nedtur for Djokovic

  Novak Djokovic jager forgjeves gammel form etter sine skadeproblemer. Onsdag slo 140.-rankede Martin Klizan ham ut av Barcelona Open, melder NTB.

  TENNIS-ATP-BARCELONA
  Foto: JOSEP LAGO / AFP
 • Eckhoff til Sør-Trøndelag skikrets

  Stian Eckhoff blir Sør-Trøndelag skikrets nye administrasjonssjef. Den avtroppende landslagstrener for de kvinnelige skiskytterne starter i jobben til høsten, melder NTB.

  Stafett 4 x 6 km skiskyting damer
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Carlsen-remis mot Karjakin

  Med sorte brikker spilte Magnus Carlsen remis mot Sergej Karjakin i Shamkir Chess i Aserbajdsjan onsdag. Partiet endte uavgjort etter 30 trekk.

  Nordmannen står med fem remis og én seier etter seks runder.

  Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid