Bjørgen starter sist

Verdenscupleder Marit Bjørgen starter sist i dagens 10 km fristil i Davos. Justyna Kowalczyk deltar ikke i rennet, som sendes på NRK fra kl. 10.25. Se startlista her.

Siste nytt

 • Kvinnenes utfortrening avlyst

  Kvinnenes utfortrening i Lake Louise onsdag ble avlyst på grunn av vanskelige værforhold og ugunstig værmelding.

  Sofia Goggia fra Italia var raskest i den første treningsomgangen tirsdag. Ragnhild Mowinckel, som er eneste norske utøver på plass i Lake Louise, hadde 35. beste tid av de 57 som kjørte gjennom løypa.

  Det er planlagt en ny treningsomgang torsdag før verdenscuprennene i utfor fredag og lørdag. Søndag avsluttes arrangementet med super-G.

  Canada Lake Louise WCup Skiing
  Foto: Frank Gunn / AP
 • Avlyst storslalåm flyttet

  Kvinnenes storslalåmrenn i amerikanske Killington ble avlyst sist uke. Nå har rennet blitt flyttet til Frankrike senere i desember.

  Det opplyste Det internasjonale skiforbundet (FIS) onsdag. Franske Courchevel var allerede satt opp til å ha storslalåm 21. desember og får et ekstrarenn dagen etter.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: Thomas Coex / AFP
 • Kneoperert Jarstein ute til nyåret

  Rune Almenning Jarstein må vente en stund til på sitt comeback på fotballbanen. Han har vært gjennom en kneoperasjon, melder Hertha Berlin.

  Klubben skriver på sitt nettsted at operasjonen var vellykket, men at Jarstein må belage seg på et treningsavbrekk og at han først over nyttår kan være tilbake på treningsfeltet.

  Jarstein har ikke spilt siden han testet positivt på koronaviruset like etter landslagssamlingen i mars. Hans covidsykdom fikk et alvorlig forløp, og han pådro seg også en hjertemuskelbetennelse.

  Veien tilbake til full fotballaktivitet har vært lang, men Jarstein var veldig nær før kneet begynte å krangle.

  Fotball, VM-kvalifisering: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal