NRK Meny
Normal

Bjørgen full av overskudd

Marit Bjørgen var full av overskudd da hun møtte pressen i Sapporo i dag. det lover godt før VM.

Marit Bjørgen
Foto: Eeg, Jon / SCANPIX

Bjørgen ble forkjølet etter høydeoppholdet før VM. Dette førte til at hun tok det helt med ro de første dagene i Japan, noe som har slått positivt ut.

- Alt kjennes veldig greit ut. Folk sier de ser det på ansiktsuttrykket mitt, sier hun til NRKSport.no.

- Bra for Bjørgen

Litt småhes er Bjørgen fremdeles etter forkjølelsen, men friskmeldt er hun, så friskmeldt at hun kjørte konkurransefart på trening i dag etter å ha tatt det rolig noen dager. At Bjørgen, som hele Norge setter sin lit til i VM på ski, ble tvunget til å ta det med ro er bare positivt mener trener Egil Kristiansen.

- Det har ført til at hun har tatt situasjonen med å snu døgnet skikkelig på alvor, og roet seg ned på de lette øktene vi har hatt i starten her. Hun bobler over av overskudd, så dette ser bra ut, sier han.

- Hvis man går inn i et mesterskap og er sliten, så blir det for tøft med seks renn på ti dager. Jeg tror det er viktig å få overskudd, sier Bjørgen.

Siste nytt

 • Boasson Hagen ble norgesmester

  Edvald Boasson Hagen fikk hard motstand under temporittet i sykkel-NM. Med fem kilometer igjen ledet 31-åringen med kun ni sekunder på 19 år gamle Andreas Leknessund som ble nummer to. Kristoffer Skjerping tok bronsen.

  Tour des Fjords 2018
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Nagelsmann tar over RB Leipzig

  Hoffenheims trener Julian Nagelsmann har vært svært ettertraktet. Etter neste sesong forlater han Hoffenheim til fordel for RB Leipzig, melder klubben i en pressemelding.

  Han har skrevet en treårskontrakt, og blir i Leipzig til 2023.

  Julian Nagelsmann
  Foto: Thomas Kienzle / AFP
 • VM trolig over for Australia-spiss

  Andrew Nabbout spiller neppe mer for Australia etter skulderskaden han pådro seg i torsdagens kamp mot Danmark, melder NTB. – Det ser ut til at han har pådratt seg en alvorlig skulderskade. Jeg tror VM er over for hans del, sier Australias landslagssjef Bert van Marwijk.

  FBL-WC-2018-MATCH22-DEN-AUS
  Foto: EMMANUEL DUNAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal