Her skamklipper Hegle Svendsen skiskyttertalentet

ØSTERSUND (NRK.no): Skiskyttertalentet Erlend Bjøntegaard (22) hadde lovet å ikke klippe håret før han debuterte i verdenscupen. Det gjorde han på søndag, og på tirsdag måtte han betale prisen. Se video!

Her skamklipper Hegle Svendsen lagkameraten

Her blir Erlend Bjøntegaard skamklipt av lagkamerat Emil Hegle Svendsen.

Det var Hegle Svendsen som fikk det ærefulle oppdraget med å klippe.

– Jeg har forsøkt å godsnakke med gutta så de ikke klipper meg som en lasaron, sa Bjøntegaard før klippen.

Noen minutter senere var håret bare halvparten så langt og Bjøntegaard klar på at han ikke har noen nye veddemål på gang.

– Det blir lenge til neste gang.

Siste nytt

 • Ingen supersprint i Holmenkollen

  Den nye skiskyttarøvinga supersprint, som skulle fått sin verdscupdebut i Holmenkollen komande sesong, er utsett til ein seinare sesong.

  Sportssjef Felix Bitterling i det internasjonale skiskyttarforbundet seier til NRK at dei skal prøve ut øvinga med lengre løyper og utan ekstraskot i IBU-cupen komande vinter.

  Bakgrunnen for utsetjinga er mellom anna innspel frå dei aktive.

  Laster Twitter-innhold
 • Diomandé ut med skade i comebacket

  Adama Diomandé og Los Angeles FC var tilbake i aksjon i MLS tirsdag, men spissen måtte på ny ut med skade i 3-3-kampen mot Houston Dynamo.

  Diomande, som var ute med brudd i foten fra februar til april, skadet seg igjen i kampen mot Houston. Nok en gang var det foten som var problemet, og etter 79 minutter måtte Diomande byttes ut, snaue 20 minutter etter at han ble byttet inn.

  Adama Diomande
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • RBK-keeperen ute i seks uker

  Rosenborgs førstekeeper André Hansen pådro seg en lyskestrekk i kampen mot Strømsgodset lørdag. Nå må trønderne klare seg uten sisteskansen i flere kamper.

  – Under kampen på lørdag fikk André en lyskestrekk. Vårt foreløpige estimat er at han forventes å være ute av spill i cirka seks uker, sier medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe til NTB.

  Det kan bety at hele sju kamper kan ryke for keeperen som har vært Rosenborgs suverene førstevalg i mål de siste sesongene.

  André Hansen
  Foto: Ole Martin Wold / Scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal