– Kanskje han tror jeg er en hund

Bitedrama da verdens best betalte idrettsutøver, Floyd Mayweather Jr., tok sin seier nummer 47 på rad i natt.

Mayweather

Floyd Mayweather slår til mot Marcoa Maidana i Las Vegas natt til lørdag.

Foto: STEVE MARCUS / Reuters

– Først skjønte jeg ikke hva som skjedde, men så inså jeg at han hadde bitt meg. Fingrene mine ble numne, og fra det åttende runden kunne jeg egentlig bare bruke den andre hånda, sa Floyd Mayweather Jr. etter å ha slått argentinske Marcos Maidana på poeng i Las Vegas natt til søndag.

Biteanklagene ble imidlertid blank avvist av argentineren, som ikke skiftet mening etter å ha sett videoklipp av hendelsen.

– Han putter hansken i munnen min. Kanskje han tror jeg er en hund, sa Maidana.

Dommeren Kenny Bayless fikk ikke noe klart bilde av hva som skjedde, og Maidana fikk derfor fortsette kampen.

Andre mot Maidana

37 år gamle Floyd Mayweather har tidligere varslet at han bare har et par kamper igjen etter nattas kamp mot Maidana, og at han kommer til å legge opp i september neste år.

Amerikaneren er ansett som verdens beste bokser, og er for tiden verdens best betalte idrettsutøver ifølge Forbes.

Lørdagsnattas kamp mot Maidana var årets andre for Mayweather, som også slo argentineren på poeng i begynnelsen av mai.

Mayweather gikk i bakken to ganger under kampen, men begge gangene var det på grunn av dytting og overfall som ikke har noe med boksing å gjøre, og det førte til poengtrekk for Maidana.

Under beltestedet

Også i årets første kamp mellom de to endte det med kontroverser.

Mayweather anklaget Maidana for å ha slått under beltestedet, mens Maidana var forbannet fordi Mayweathers team hadde nektet argentineren å bruke sine normale boksehansker.

Men da Maidana krevde en omkamp var ikke Mayweather vond å be.

– Vi kan gjøre det igjen om du vil det, det er ikke noe problem. Hvis han føler at han vant, så kan vi bokse igjen i september, sa han på pressekonferansen etter kampen i mai.

Siste nytt

 • Nadal feid av banen i semifinalen

  For første gang siden 2015 får Monte Carlo Masters en annen vinner enn Rafael Nadal. Den spanske gruskongen tapte mot italienske Fabio Fognini i lørdagens semifinale. Fognini tok seg til finalen med settsifrene 6-4, 6-2.

  Monaco Monte Carlo Tennis Masters
  Foto: Claude Paris / AP
 • King brente kjempesjanse

  En upresset Joshua King blåste ballen høyt over mål fra seks meter da et kvarter var spilt mot Fulham. Det viste seg å bli skjebnesvangert for Bournemouth, som tapte seriekampen 0-1. David Coote scoret på straffe for Fulham.

  X03810
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • Norsk travhest med ellevilt løp

  Den norske travhesten Looking Superb vant et storløp i Paris og tjente 800.000 nye kroner lørdag. Tiden 1.10,6 på 2150 meter er det få hester i verden som kan kopiere. Den seks år gamle hingsten har nå tjent 4,1 millioner kroner siden november.

  looking superb
  Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal