Bernardo-volley i City-seier

Et volleyskudd fra øverste hylle signert Bernardo Silva ble vinnermålet da Manchester City vant 2-1 over Aston Villa og holdt tritt med serieleder Chelsea.

City dominerte bortekampen fra start og ledet 2-0 ved pause før Ollie Watkins skapte ny spenning med et reduseringsmål. En utligning maktet ikke Steven Gerrards menn å få inn, og dermed tok tettrioen i Premier League tre poeng hver.

Chelsea vant i likhet med City 2-1 på bortebane (mot Watford), mens Liverpool seiret 4-1 i byderbyet mot Everton. Chelsea topper tabellen ett poeng foran City og to foran Liverpool.

Britain Soccer Premier League
Foto: Rui Vieira / AP

Sportsnyheter

Rørt Eckhoff med helomvending like før OL: – Alt har gått litt på tverke

Tiril Eckhoff fikk flere gode svar på normaldistansen i Anterselva, men gjør likevel om på OL-planen. I stedet for å trene som planlagt i høyden neste uke, reiser hun nå tidlig til Kina.

VM snøsport for parautøvere

Saltvik Pedersen VM-konge på hjemmebane etter nytt gull: – Like stort som Paralympics

Jesper Saltvik Pedersen vant sitt tredje gull i VM i snøsport, da han var best av alle i fredagens slalåm.

Siste nytt

 • Carlsen slo tetrival – i delt ledelse

  Magnus Carlsen deler ledelsen i den prestisjetunge sjakkturneringen i nederlandske Wijk aan Zee. Han slo ungarske Richárd Rapport i den sjette runden fredag.

  Seieren gir Carlsen fire poeng etter de første seks rundene, og den var hans første triumf på de siste fire forsøkene. Fredagens parti ble avgjort av en tabbe av Rapport. I tillegg brukte han svært mye tid. Ungareren ga seg etter 31 trekk.

  Carlsen deler turneringsledelsen med Shakhriyar Mamedyarov og Santosh Gujrathi Vidit. Carlsen har ikke møtt dem ennå.

  Magnus Carlsen
  Foto: Christian KRÅKENES / NRK
 • Hovland kjemper i teten i Abu Dhabi

  Golfstjernen Viktor Hovland slet under tøffe forhold på dag to i Abu Dhabi-mesterskapet. Det gjorde de fleste andre også, og dermed er han på delt 2.-plass.

  En brutal vind gjorde livet surt for Hovland og de øvrige spillerne under fredagens spill i europatourturneringen. Det ble en hard kamp bare å holde seg på par.

  Hovland pådro seg tre bogeyer på veien. To av dem kom tidlig på runden, mens hans eneste birdie for dagen ble notert etter tre hull. Han klarte å spille sju strake hull på par før han igjen fikk en bogey.

  Totalt er han seks slag under par etter to dager.

  Viktor Hovland
 • Frankrikes trener koronasmittet

  Frankrikes landslagstrener i håndball Guillaume Gille er koronasmittet under EM.

  Det kom fram på et pressemøte i Ungarn fredag

  Det gjør at Gille minst får fem dager i isolasjon. OL-mester Frankrike er i hovedrundegruppe med Danmark og står med full poengpott (fire) så langt i andre fase av EM.

  Håndball herrer: Frankrike - Danmark (26-31)
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal