Benket Nyland hylles av treneren

Nyervervelsen Pepe Reina har henvist Ørjan Håskjold Nyland til benken i Aston Villa, men klubbens keepertrener Neil Cutler får knapt fullrost nordmannen nok.

Han er krystallklar på at den norske landslagskeeperen har det som skal til for å lykkes i den engelske toppserien. I et intervju Express and Star kaller han Nylands prestasjon mot Leicester i ligacupen førsteklasses.

– Han er god på det han foretar seg i det daglige – arbeidskapasiteten og ønsket om å bli bedre. Han er fantastisk, sier Cutler til avisen.

– Det er så viktig for ham at han får sånne kamper og presterer bra, sånn at han beveger seg framover og viser folk hva han er laget av.

(NTB)

Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Aston Villa v Leicester City
Foto: Andrew Yates / Reuters

Siste nytt

 • Ruud vann trass fingertrøbbel

  Casper Ruud måtte tape og smørje to fingrar midt i andre sett, men slo likevel Alejandro Tabilo 6-4, 7-5 i ATP-turneringa i Santiago i natt.

  I kvartfinalen fredag skal Ruud møte ein ny argentinar, Renzo Olivo.

  Ruud er rangert som nummer to i turneringa.

  Argentina Open Tennis
  Foto: Gustavo Garello / AP
 • Lyon overrasket med seier

  Lucas Tousarts nydelige scoring var nok da Lyon slo Juventus 1-0 i mesterligaens åttedelsfinale. Scoringen gir Lyon et godt utgangspunkt foran bortekampen i Torino 17. mars. Juventus og Cristiano Ronaldo slet stort med å komme seg til de store målsjansene i Frankrike.

  Tousart
  Foto: PHILIPPE DESMAZES
 • Ramos så rødt da City snudde kampen

  Isco sendte Real Madrid i føringen mot Manchester City i mesterligaens åttedelsfinale, men to raske scoringer fra Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne (straffe) gjorde at gjestene tar med seg et glimrende utgangspunkt før returkampen. Fem minutter før slutt gikk det fra vondt til verre for Real Madrid da kaptein Sergio Ramos ble utvist etter å ha taklet Jesus som bakerste mann.

  Ramos
  Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal