Belgisk klubb korona-konkurs

Den belgiske klubben Sporting Lokeren er konkurs og må starte opp igjen i 4. divisjon. Klubben har stor gjeld, og med manglande inntekter under korona-krisa kunne dei ikkje betale løn til spelarar og andre tilsette, skriv avisa Het Laatste News.

Lokeren rykka ned til nivå 2 i fjor, etter å ha vore i toppdivisjonen samanhengande sidan 1997. Klubben blei stifta i 1923, og vann cupen i Belgia i 2012 og 2014.

Petter Rudi og Geir Ludvig Fevang har spela for Lokeren.

Lokeren
Foto: Bruno Fahy / AFP

Siste nytt

 • Vidal klar for Inter

  Arturo Vidal har signert ein kontrakt med Inter. Det opplyser den italienske klubben sjølv på sine nettsider. 33-åringen kjem frå Barcelona og prisen skal ha vore på rundt 10 millionar kroner.

  JyA_z3pwsZM
  Foto: RAFAEL MARCHANTE / Reuters
 • Reiser ikke til EM og VM

  Norges Cykleforbund kommer ikke til å sende utøvere til kommende EM og VM i terrengsykling, det skriver de på sin hjemmeside.

  Bakgrunnen for beslutningen er det landslagsledelsen ser på som mangelfulle tiltak rundt smittevern. Blant annet har Det internasjonale sykkelforbundet vedtatt at det skal være frivillig med testing for utøvere og støtteapparat.

  – Sikkerheten til våre utøvere og støtteapparat kommer alltid i første rekke, sier landslagssjef Eddy Knudsen Storsæter.

  WC Terrengsykkel, Val di Sole
  Foto: Norges Cykleforbund
 • Ruud med rankingbyks

  Casper Ruud slår seg solid opp på verdensrangeringen i tennis etter suksessen i Roma. Han har forbedret seg over 100 plasser, og har gått fra nummer 136 til 30 på to år. Dette er hans beste posisjon i karrieren. I Italia tapte nordmannen søndag semifinalen mot verdensener Novak Djokovic med 0-2 (5-7 og 3-6) i sett. (NTB)

  Casper Ruud
  Foto: Riccardo Antimiani / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal