Belgisk fotball 2015/2016

 • Anderlecht henter tidligere Badji

  Den tidligere Brann-spilleren Stéphane Badji bytter klubb fra tyrkiske Istanbul Basaksehir til den belgiske klubben Anderlecht, skriver NTB. Senegaleseren spilte for Sogndal i 2012-sesongen før han ble klar for Brann.

  Brann
  Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix
 • Matland klar for belgisk klubb

  Aalesund-spilleren Jo Nymo Matland er blitt enig om en toårskontrakt med den belgiske 2.-divisjonsklubben Royal Antwerpen. – Vi ønsker ham lykke til på reisen, sier AaFK-trener Trond Fredriksen til klubbens hjemmeside.

  Eliteserien fotball 2014: Aalesund - Molde. Aalesunds Jo Nymo Matland (t.v.) og Mohamed Elyounoussi i eliteseriekampen mellom Aalesund og Molde på Color Line Stadion.
  Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Siste nytt

 • 110.000 filer fra russisk lab

  Verdens Antidopingbyrå (WADA) har gitt videre mer enn 110.000 datafiler til friidrettens disiplinærkomite. Filene stammer fra det russiske dopinglaboratoriet i Moskva som WADA fikk adgang til januar.

  Der ble det gjort beslag av blant annet datafiler og lagrede dopingprøver. Russland er utestengt av det internasjonale friidrettsforbundet.

  Wada og Russland
  Foto: FABRICE COFFRINI / AFP
 • Berntsen forlenger med Viking

  Bjarne Berntsen har vært trener for Viking i tre perioder. Nå er han klar for to nye år som hovedtrener for Stavanger-laget. Det bekrefter klubben på egne nettsider.

  Bjarne Berntsen
  Foto: NRK
 • Svenske ble årets NHL-nykommer

  Svenske Elias Pettersson ble kåret til årets nykommer i NHL. 20-åringen fikk prisen etter en meget god sesong for Vancouver Canucks med 66 poeng på 71 kamper.

  Han er første svenske til å vinne prisen siden Gabriel Landeskog vant i 2011/12-sesongen.

  2019 NHL Awards
  Foto: Bruce Bennett / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal