Belgia vant mot USA

Etter 0-0 etter 90 minutter tok kampen virkelig fyr i ekstraomgangene . Kevin de Bruyne og Romelu Lukaku scoret for Belgia, mens Green ga fornyet håp til USA med reduseringen.

USA presset på mot slutten, men Belgia holdt unna.

Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku

Utskjelt spiss slo tilbake i utruleg drama

Romelu Lukaku skulle skyte Belgia til VM-medalje, men har skuffa stygt hittil. Mot USA slo han tilbake og sende Belgia til kvartfinalen i eit av VMs største fotballdrama hittil.

Sportsnyheter

Vikings styreleder trekker seg: – Det har vært mye skriverier og mange nett-troll

Styreleder i Viking AS Thor Steinar Sandvik trekker seg med umiddelbar virkning etter bråket i kjølvannet av oppsigelsen av populære Bjarne Berntsen. – Det har vært jævlig.

Siste nytt

 • Atlético brøt Bayerns rekordrekke

  Atlético Madrid så ut til å nedkjempe et svært B-preget Bayern München og sikre avansement i mesterligaen, men Thomas Müller ordnet 1-1.

  Etter å ha satt rekord med 15 seirer på rad i mesterligaen måtte Bayern tåle et poengtap, men hadde god råd til det. For Atlético Madrid svir utligningsmålet. I stedet for å kunne feire avansement til cupspillet må laget forberede seg på en tøff bortekamp i Salzburg. (NTB)

   Joao Felix
  Foto: Bernat Armangue / AP
 • Inter skaper spenning

  Inter slo Borussia Mönchengladbach 3-2, og gjør det dermed veldig spennende i gruppe B i mesterligaen. I gruppen, som også inneholder Real Madrid og Shakhtar Donetsk, kan alle lag gå videre til sluttspillet.

  Inter-spiss Romelu Lukaku ble helten for bortelaget med sine to mål. I gruppespillets siste runde spiller Inter hjemme mot Shakhtar, mens Borussia Mönchengladbach må reise til Spania for å møte Martin Ødegaard sitt Real Madrid.

  Romelu Lukaku
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Liverpool videre i mesterligaen

  Unggutten Curtis Jones ble matchvinner da Liverpool vant 1-0 over Ajax og tok seg videre til sluttspillet i mesterligaen. Jones kan takke Ajax-keeper Andre Onana for scoringen. For bortelagets keeper bommet grovt på et innlegg som gjorde at Jones enkelt kunne sette ballen i et åpent mål.

  Liverpool topper dermed sin gruppe med 12 poeng og er sikret gruppeseier før gruppespillets siste kamp.

  Curtis Jones
  Foto: Paul Ellis / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal