Beklager misbruk

Tidligere idrettspresident Karl-Arne Johannessen beklager at han misbrukte avdelingsdirektør Erik Eides navn i den falske e-posten som førte til at Johannessen måtte gå. Han fastholder imidlertid at e-posten aldri skulle vært sendt.

Karl-Arne Johannessen
Foto: Borgen, Ørn E. / SCANPIX

- Det skulle ikke vært sendt ut. Når det ble sendt ut så prøvde jeg å forklare han at det ikke var min hensikt å dra hans navn inn i dette, sier Johannessen til NRK.

Karl-Arne Johannessen er lei for at navnet til Erik Eide ble dratt inn i saken.

I den aktuelle e-posten som har forfalsket dato står det at Johannessen og Eide skal ha bevilget penger til et prosjekt.

  Eide reagerte sterkt på at Johannessen kalte det en tabbe.

- Det harmonerer ikke med det budskapet Johannessen har overbrakt meg. Han har misbrukt mitt navn, min tillit og han har foretatt en illegal handling. Det opplever jeg som noe annet enn en glipp, forteller Eide til NRK.

Beklaget seg

Men Johannessen fastholder at e-posten ble sendt ut ved en feiltagelse, forklarer at det var en kladd som han senere angret på å ha forfattet, og at han derfor selv valgte å informere Eide.

- Når det likevel kom ut så ønsket jeg å informere han om at jeg sa meg veldig lei for at hans navn var kommet med i noe som ikke skulle komme ut, forteller Johannessen.

Sportsnyheter

APTOPIX Germany Soccer Bundesliga

Haaland fortsetter å briljere foran mål: – Det er så høy klasse

Erling Braut Haaland fant nettmaskene to ganger da Borussia Dortmund slo Union Berlin 4-2 i den tyske serien søndag. Et drømmemål og en scoring med hodet får ekspertene til å hente frem superlativene.

Siste nytt

 • Én plass ned for Hovland

  Viktor Hovland faller én plass på verdensrankingen i golf, til en 14.-plass. Nordmannen passeres av Jordan Spieth, men spilte ingen turnering forrige uke. Jon Rahm leder rankingen, og spanjolen spiller på Europa-laget med Hovland i Ryder Cup denne uka.

  Viktor Hovland
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP
 • Legger opp - blir tømrer

  Uno-X-rytteren Daniel Hoelgaard (28) avslutter sykkelkarrieren etter årets sesong, skriver laget på Twitter. Hoelgaard har syklet for det norske laget i to år, etter fire fire sesonger i franske Groupama-FDJ. Han er på det norske laget i VM-fellesstarten i Belgia søndag.

  Til VG forteller syklisten at han nå skal ta fagbrev som tømrer.

  – Det er først og fremst noen år nå som har vært preget av veldig mye sykdom, skader og nå sist en operasjon. Jeg ser da at jeg har mistet mye grunnlag fysisk, og med kone og to barn hjemme, har jeg funnet ut at det vil koste mer enn det smaker å komme tilbake til et nivå jeg ønsker å ha som proffsyklist, skriver Hoelgaard til avisen.

  Daniel Hoelgaard under sykkel-VM i Bergen
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Messi uten mål for PSG igjen

  Et mål fire minutter på overtid av Mauro Icardi sørget for 2-1-seier til PSG over Lyon søndag kveld.

  Det gjør at PSG står med full pott og 18 poeng etter seks spilte kamper i den franske toppdivisjonen.

  Et kontroversielt straffespark satt inn av Neymar gjorde at PSG utlignet til 1-1 etter 63 spilte minutter.

  PSG mønstret et stjernegalleri uten like mot Lyon. Sammen med Neymar og Kylian Mbappé startet også Lionel Messi offensivt.

  Messi hadde en brukbar sjanse 32 minutter inn i kampen, men avslutningen ble glimrende parert av Lyons keeper Anthony Lopes.

  Fem minutter senere sendte han et frispark i tverrliggeren.

  Messi ble byttet ut med kvarteret igjen og har ennå ikke scoret for PSG på sine tre forsøk. Han virket også frustrert da han ble tatt av banen.

  Lionel Messi
  Foto: Franck Fife / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal