Beklager misbruk

Tidligere idrettspresident Karl-Arne Johannessen beklager at han misbrukte avdelingsdirektør Erik Eides navn i den falske e-posten som førte til at Johannessen måtte gå. Han fastholder imidlertid at e-posten aldri skulle vært sendt.

Karl-Arne Johannessen
Foto: Borgen, Ørn E. / SCANPIX

- Det skulle ikke vært sendt ut. Når det ble sendt ut så prøvde jeg å forklare han at det ikke var min hensikt å dra hans navn inn i dette, sier Johannessen til NRK.

Karl-Arne Johannessen er lei for at navnet til Erik Eide ble dratt inn i saken.

I den aktuelle e-posten som har forfalsket dato står det at Johannessen og Eide skal ha bevilget penger til et prosjekt.

  Eide reagerte sterkt på at Johannessen kalte det en tabbe.

- Det harmonerer ikke med det budskapet Johannessen har overbrakt meg. Han har misbrukt mitt navn, min tillit og han har foretatt en illegal handling. Det opplever jeg som noe annet enn en glipp, forteller Eide til NRK.

Beklaget seg

Men Johannessen fastholder at e-posten ble sendt ut ved en feiltagelse, forklarer at det var en kladd som han senere angret på å ha forfattet, og at han derfor selv valgte å informere Eide.

- Når det likevel kom ut så ønsket jeg å informere han om at jeg sa meg veldig lei for at hans navn var kommet med i noe som ikke skulle komme ut, forteller Johannessen.

Siste nytt

 • Viktor Hovland likt med Tiger Woods

  Viktor Hovland falt ytterligere på resultatlista på dag tre i PGA-mesterskapet lørdag. Han deler 59.-plassen med golflegenden Tiger Woods. Før den avsluttende runden på Harding Park-banen i San Francisco i dag ligger Hovland to slag over par.

  Victor Hovland på PGA-turnering i San Fransisco lørdag 8.8.2020
  Foto: Sean M. Haffey / AFP / NTB Scanpix
 • Messi-magi da Barcelona gikk videre

  Da Barcelona og Napoli møttes i Italia endte det 1-1, men på spansk jord ble det vanskeligere for italienerne å få med seg et godt resultat.

  Lionel Messi scoret et kunstmål og skaffet en straffe da Barcelona vant 3-1 (4-2) og sikret en plass i semifinalen i Mesterligaen.

  Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Barcelona v Napoli
  Foto: Albert Gea / Reuters
 • Bayern knuste Chelsea igjen

  Bayern München hadde et godt utgangspunkt for returoppgjøret mot Chelsea i mesterligaen. De ledet 3-0 før oppgjøret i Tyskland.

  Med en 4-1-seier der ble det klart at de helrøde er videre til semifinalen i den gjeve turneringen.

  Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v Chelsea
  Foto: Michael Dalder / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal