NRK Meny
Normal

Begeret fullt for Petter Solberg

Etter nye problemer med bilen og en skuffende 5. plass i Rally Italia har Petter Solberg fått nok.

 

Solberg misfornøyd
Foto: Tony Welam / Tony Welam

- Nå holder det, nå må noe skje i Subaru, sier tydelig frustrert Petter Solberg til NRK.

- Jeg kan ikke si så mye mer, men jeg skal i møte med teameier David Richards på onsdag. Jeg har allerede snakket med han og han er heller ikke fornøyd.

Nå har Subaru fikset nye tester torsdag og fredag.

 

Kan si opp kontrakten
Solberg skrev ny kontrakt med Subaru i fjor vår. Da satte 32-åringen krav til Subaru om at bilen skal være konkurransedyktig. I kontrakten har han en klausul som sier han kan si opp avtalen dersom Subaru ikke holder mål.

Nok er nok
Nå kan mye tyde på at begeret er nådd for Petter Solberg.
- Vi får se hva som skjer i løpet av denne uken. Testingen torsdag og fredag burde være bra, fortsetter verdensmesteren fra 2003.

Solberg fikk 2007-modellen av Subaru Impreza først til årets 4.VM-runde i Mexico. Han har brutt to av fire løp med den nye bilen, men har hatt trøbbel med Subaruen i alle fire rundene. Etter 7 runder ligger han bare på 5. plass sammenlagt. Solberg har høyere ambisjoner enn det. Målet er å bli verdensmester igjen.

Neste VM runde er Rally Acropolis 1-3 juni.

Se reprise av Rally Italia på NRK2 tirsdag kl 1840

Siste nytt

  • Vil overraske konkurrentene

    Landslagssjef Stig Kristiansen sier til NRK før start at laget har hatt «et veldig godt møte i går (lørdag)». Her ble oppgavene klarlagt, men landslagssjefen holder kortene tett til brystet. – Vi ønsker at det skal være en overraskelse. Vi lurer på hva de andre gjør, så det er det samme spillet. Vi har to kapteiner, og målet er å få dem billigst og lengst til finalen, gjerne med flere rundt seg, sier Kristiansen.

    Kristiansen
    Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten