BBC: Liverpool og Milan enige

Liverpool er blitt enige med AC Milan om en overgang for Mario Balotelli til den engelske klubben. Liverpool skal ifølge britiske medier betale rundt 160 millioner kroner for spissen. AC Milan bekrefter også at spilleren har tatt farvel med sine medspillere. Fremdeles gjenstår forhandlinger om Balotellis personlige betingelser.

Sportsnyheter

Are Weierholt Strandli

Trakk seg fra B-finalen: – Mange år som føles forgjeves nå

TOKYO/OSLO (NRK): Kristoffer Brun og Are Strandli har hatt det tøft både mentalt og fysisk etter den dramatiske avslutningen på deres OL-drøm.

Siste nytt

 • Hovland med i toppen

  Viktor Hovland startet forrykende på første dag av OL-turneringen i golf. Etter elleve hull var han fem under par og så ut til å blande seg helt inn i toppen av resultatlista allerede fra start.

  Men de siste hullene bød på flere problemer. Først noterte han seg for en unødvendig bogey på et relativt enkelt par 5-hull. Så ble spillet stoppet i et par timer på grunn av uvær.

  Etter pausen hentet han tilbake det tapte slaget like etterpå og var tilbake på minus fem.

  Par på de to siste hadde gjort at han hadde ligget på delt femteplass etter første dag, men isteden ble det to bogeys på hull 17 og 18.

  Dermed endte han dagen tre slag under par, noe som holder til en foreløpig tolvteplass. Det er fortsatt noen spillere igjen ute på banen. En godkjent start fra Hovland, som har flere av de store kanonene rundt seg.

  – Jeg følte ikke at pausen påvirket meg, men resultatet sier noe annet. Det er litt kjedelig å komme ut av rytmen når man er så godt i gang, men det er ikke noe å skylde på sånn sett, sier Hovland til NRK etter runden.

  Sepp Straka leder med minus åtte, men østerrikeren kan få det tøft senere i turneringen. Det er i det hele tatt flere relativt ukjente navn i toppen. Blant de store kanonene er det briten Paul Casey som har fått den beste starten, kun ett slag foran Hovland.

  Kristian Krogh Johannessen fikk det også tøft på de siste hullene og er nummer 52, ett slag over par.

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Duplantis: – Jeg er sjokkert

  Den amerikanske stavstjernen Sam Kendricks har testet positivt for korona og blir ikke å se i OL. Tre australske utøvere er isolert som følge av smitten.

  Kendricks, som har to VM-gull og en bronse fra Rio-OL i 2016, er en av få stavhoppere som kunne utfordret svenske Armand Duplantis.

  Svensken er verdensrekordholder og regnet som den klare favoritten til å ta OL-gullet.

  – Det er vanskelig å forstå, jeg er sjokkert, sier Duplantis ifølge Expressen.

  Han skulle egentlig ha møtt sin gode kollega onsdag.

  – Det er vanskelig å reagere på dette, for det føles ikke virkelig. For en time siden var jeg fortsatt innstilt på en fight med Sam. Han var en av mine største rivaler og den som skulle pushet meg i finalen. Jeg er litt i sjokk, jeg kan ikke helt tro det, fortsetter svensken.

  Han legger til at han hadde superflaks som ikke møtte Kendricks som planlagt. Årsaken var at Duplantis i stedet tok en telefonsamtale med kjæresten.

  IAAF World Athletics Championships, day 5
  Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
 • Tomasgaard holder bronseplassen

  Hermann Tomasgaard leverte 10.- og 5.-plass i torsdagens to seilaser og ligger på 3.-plass etter åtte av elleve seilaser i Laser-klassen.

  Thomasgaard åpnet OL sterkt med 3.-plass allerede i første seilas, men fikk den tyngre med en 18.-plass allerede i det andre av de to seilasene første dag. Senere har det blitt alt fra 2.- til 15.-plass i den japanske vinden.

  Laser-seilerne har igjen to ordinære seilaser, som begge går fredag. De ti beste etter ti seilaser kvalifiserer seg til søndagens medaljeseilas. Alle båtene tar med seg poengene fra ni av de ti første seilasene til medaljeseilasen, der doble poeng deles ut.

  Thomasgaard har 20 poeng opp til ledende australske Matt Wearn og 5 poeng opp til Pavlos Kontides fra Kypros på sølvplass. Ned til 4.-plassen til den doble OL-vinneren Robert Scheidt fra Brasil er det 4 poeng. (NTB)

  Tokyo Olympics Sailing
  Foto: Gregorio Borgia / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal