Hopp til innhold

Bayern slo tilbake – første seier på fem kamper

Bayern München har slitt i tysk Bundesliga i det siste. Fredag tok storklubben sin første seier på fem kamper da Leverkusen ble slått 4-0.

Stjerneskuddet Jamal Musiala (19) storspilte og bidro med tre målpoeng. Den offensive midtbanespilleren står med fem ligascoringer på sju kamper denne sesongen.

München-klubben innledet sesongen storslagent med ni poeng og 15-1 i målforskjell på de tre første kampene. Deretter ble det imidlertid tyngre for klubben som i de fire neste spilte tre uavgjort før de tapte 0-1 for Augsburg sist runde.

Fredag var de tilbake på vinnersporet da de kjørte over et svakt Leverkusen. Det var Leroy Sane, nevnte Musiala, Sadio Mané og Thomas Müller som sørget for en imponerende 4-0-seier i München. (NRK/NTB)

Germany Soccer Bundesliga
Foto: Matthias Schrader / AP

Siste nytt

 • Mener Udnes Weng tabbet seg ut: - Der ryker en potensiell seier

  Emma Ridbom vant sprinten på Lillehammer foran Maja Dahlqvist. Tiril Udnes Weng kom på tredjeplass, men ekspertene mener hun rotet vekk en seier.

  Udnes Weng tok tidlig kontroll over feltet, men valgte feil linje inn i den avgjørende bakken og falt helt ned til femteplass etter svingen.

  – Hun gjør en taktisk feil, der, mener NRKs langrennsekspert Torgeir Bjørn.

  Han sier han hadde kalt inn Udnes Weng til en alvorsprat etter tabben.

  – Hadde jeg vært trener hadde jeg kalt inn Tiril Udnes Weng etterpå, og gått gjennom linjevalget. Der ryker en potensiell seier, hvis vi skal være strenge, sier NRKs langrennsekspert Torgeir Bjørn.

  Også Fredrik Aukland støtter Bjørn

  – Jeg er helt enig. Hun hadde muligheten, og kunne velge hvor hun ville kjøre. Så legger hun seg for langt inn. Da får hun ikke utnyttet fordelen av å ta det bedre sporet som gir mer fart inn i bakken, sier Aukland.

 • Hansen med ny maktdemonstrasjon i hoppbakken

  Gyda Westvold Hansen var fullstendig overlegen i hoppkonkurransen på Lillehammer og har en stor ledelse før langrennet lørdag ettermiddag.

  Hansen hoppet ned til 98 meter og leder med 57 sekunder ned til italienske Annika Sieff. Tyske Lisa Hirner følger på 3.-plass.

  Ida Marie Hagen (7.-plass), Marte Leinan Lund (19), Mille Marie Hagen (23) og Thea Øihaugen (27) er også med i kombinertkonkurransen på Lillehammer, skriver NTB.

  Kombinertjentene går ut på sin fem kilometer langrenn 14.05.

  Gyda Westvold Hansen
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Klæbo suveren klart best - tolv nordmenn videre

  Johannes Høsflot Klæbo var helt overlegen under lørdagens sprintprolog, halvsekundet foran franske Lucas Chanavat. Håvard Solås Taugbøl fulgte på plassen bak.

  Tolv nordmenn er klare for kvartfinalene senere i dag. Blant dem er Simen Myhre, som hadde endte som nummer seks i prologen.

  – Det føltes veldig bra. Målet er semifinale, sier Myhre på NRKs radiosending.

  Klæbo under prologen
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste