Bayern med sjokktap i cupen

Holstein Kiel, som til daglig spiller på nivå to i Tyskland, stod for 2021s hittil største overraskelse, da de slo ut et tilnærmet toppet Bayern München fra den tyske cupen. Det skjedde på det mest dramatiske vis.

Bayern tok både ledelsen 1-0 og 2-1, men på overtid av ordinær tid scoret Hauge Wahl utligningsmålet for Kiel.

Det ble ikke scoret flere mål i løpet av ekstraomgangene, noe som betød straffesparkkonkurranse. Der satte begge lag fem straffer på rad, før Marc Roca misset sitt forsøk. Niklas Hauptman var på sin side iskald, da han trillet ballen i mål og sikret avansementet mot mesterligavinnerne.

– Dette er det største som har skjedd for den lille tyske klubben, fra den lille havnebyen, konstaterte Viasat-kommentator Eivind Bisgård Sundet etter seieren var et faktum, og Kiel-spillere og støtteapparat løp ut på banen i vill jubel.

Kiel
Foto: FABIAN BIMMER / Reuters

Siste nytt

 • Søkte om totalt 1,3 milliarder

  Idrettsaktører og frivillige organisasjoner søkte om å få dekket drøyt 1,3 milliarder i tapte inntekter gjennom kulturminister Abid Rajas (V) tredje krisepakke.

  Det viser den oppdaterte søkerlisten og nøkkeltall fra Lotteri- og stiftelsestilsynet , som har administrert ordningen. Fristen for å søke utløp 15. januar.

  Totalt kom det inn 6595 søknader. Disse knytter seg til 25.153 ulike arrangementer. I alt har 5891 organisasjoner kommet på banen for å få kompensert tapte inntekter som følge av viruspandemien.

  Den største enkeltsøknaden står Norges Håndballforbund bak. Den lyder på i underkant av 39 millioner kroner og relaterer seg til de økonomiske tapene som følge av at Norge måtte si fra seg sin del av EM-sluttspillet for kvinner før jul. (NTB)

  Pressekonferanse om koronasituasjonen
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Nye kamper i NBA utsatt

  På bare litt over en måned har 16 NBA-kamper blitt utsatt som følge av koronaviruset.

  Kun timer før Memphis Grizzlies skulle møte Portland Trail Blazers hjemme natt til torsdag, ble kampen utsatt som følge av mistanke om smitte. Hvert lag må ha minst åtte spillere tilgjengelige, men det hadde ikke Grizzlies.

  Det var den 16. kampen som nå har blitt flyttet siden sesongen startet 22. desember. 15 av kampene har blitt utsatt siden 10. januar, og den 17. kan fort bli et faktum når Trail Blazers og Grizzlies igjen skal møtes natt til lørdag.

  I tillegg har Washington Wizards slitt voldsomt med smitte. De har måttet utsette fem kamper på rad. (NTB)

  NBA
  Foto: Jeenah Moon / AFP
 • TV 2: Reginiussen til tysk fotball

  Tore Reginiussen er angivelig klar for en klubb på nivå to i tysk fotball. Det skjer en måned etter at nyheten kom om at Rosenborg-karrieren er over.

  Etter det TV 2 erfarer er nemlig Reginiussen på vei til en klubb i 2. Bundesliga. 34-åringen skal være enig med klubben og ventes å signere en kontrakt i løpet av kort tid.

  Hvilken klubb det er snakk om, oppgis ikke.

  Tore Reginiussen
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal