Basket NBA 2019/2020

 • NBA- og NHL-sluttspillet gjenopptas

  Både basketballspillerne i NBA og ishockeyspillerne i NHL gjenopptar sluttspillet lørdag etter å ha protestert mot rasisme og politivold.

  Det ble klart fredag, to dager etter at NBA var først ute med å avlyse kamper i protest etter at afroamerikanske Jacob Blake ble skutt sju ganger i ryggen under en pågripelse i Wisconsin. Milwaukee Bucks, som hører hjemme i Wisconsin, startet det ved å nekte å gå på banen til en kamp mot Orlando Magic onsdag, og det er ikke blitt spilt NBA-kamper siden.

  Det var en stund uvisst om NBA-sluttspillet overhodet ville bli gjenopptatt. Sterke stemmer i noen av klubbene tok til orde for å avbryte sesongen for godt, men etter intense forhandlinger mellom ligaen og spillerforeningen ble man enige om å starte opp igjen lørdag.

  NBA-boblen
  Foto: Kevin C. Cox

Siste nytt

 • Brann-sjef vil beholde Ingebrigtsen

  Branns sportsjef Jimmi Nagel Jacobsen sier klubben vil prioritere å se etter nye spillere når overgangsvinduet åpner, enn å finne ny trener.

  – Det er en tung og vanskelig situasjon, men vi skal gjøre alt vi kan for å bli i Eliteserien. Det åpner snart et overgangsvindu. Det blir viktig for å finne noen som kan hjelpe og forsterke oss, sier Jimmi Nagel Jacobsen til BT.

  Brann har åtte tap på de første ti kampene av sesongen. Kun fire av 30 mulige poeng gir stø kurs mot nedrykk, men den danske sportssjefen bedyrer at klubben ikke ser seg om etter en erstatter for trener Kåre Ingebrigtsen.

  – Nei, det er ikke det vi ser på nå. Overhodet ikke, sier han.

  Overgangsviduet åpner 1. august.

 • Ny sportssjef i skøyteforbundet

  Tidligere skøyteløper Petter Andersen (47) blir Norges Skøyteforbunds nye sportssjef etter vinterlekene i Beijing neste år.

  Skøyteforbundet opplyser i en pressemelding at Andersen begynner i jobben allerede 1. september, men det første halve året skal han jobbe i en koordinatorrolle.

  Fra 1. april tar han over jobben til Lasse Sætre som sports- og utviklingssjef.

  – Jeg har vært involvert i skøyter siden jeg startet som 6-åring. Nå gleder jeg meg til å få jobbe fullt med min store lidenskap, sier Petter Andersen.

  OL TORINO 2006
  Foto: Erik Johansen / NTB
 • Ingen kongelige til Tokyo-OL

  Kongefamilien vil ikke være representert under sommerens Tokyo-OL.

  23. juli tennes OL-ilden i Tokyo. Viruspandemien vil påvirke gjennomføringen av de utsatte sommerlekene og også deltakelsen fra det offisielle Norge.

  NTB får bekreftet fra Slottet av kongefamilien ikke vil være representert i Tokyo. Under sommerlekene i Rio de Janeiro for fem år siden var kronprins Haakon på plass for å følge de norske utøverne. (NTB)

  Sommer-OL i Rio 2016.
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal