Basket NBA 2018/2019

 • Første kanadiske NBA-vinner

  Toronto Raptors har blitt det første kanadiske laget som har vunnet den amerikanske basketball-ligaen NBA. De vant den siste kampen mot Golden State Warriors 114–110. Raptors vant dermed fire av seks finalekamper.

  NBA Finals Raptors Warriors Basketball
  Foto: Frank Gunn / AP
 • Warriors sikra så vidt ny sjanse

  Golden State Warriors greidde så vidt å hindre Toronto Raptors i å ta NBA-tittelen i natt ved å vinne femte finalekamp 106-105. Toronto leier 3-2 i kampar.

  Laga møtest til sjette kamp i Oakland torsdag.

  Warriors er i sin femte strake finale, og har vunne tre av dei fire siste.

  Stephen Curry
  Foto: Frank Gunn / AP
 • Raptors tok føringen på ny

  Toronto Raptors vant 123-109 over Golden State Warriors onsdag kveld og leder nå finaleserien i NBA-sluttspillet 2-1. Kawhi Leonard scoret 30 poeng for Raptors på veien mot seier. Den neste kampen i finaleserien spilles i Oakland fredag.

  Toronto Raptors' Kawhi Leonard forsøker et skudd
  Foto: Ezra Shaw / AFP
 • Warriors slo tilbake

  Golden State Warriors vant søndag 109-104 over Toronto Raptors i andre kamp i finalen i NBA-sluttspillet. Dermed står det 1-1 etter to kamper. Klay Thompson ble med sine 25 poeng Warriors' mestscorende spiller. Neste kamp spilles i Oakland på onsdag.

  Golden State Warriors-guard Klay Thompson presses av Toronto Raptors-guard Danny Green
  Foto: Frank Gunn / AP

Siste nytt

 • Haaland skadefri og kampklar

  Erling Braut Haaland måtte melde forfall til landslagets EM-kvalifiseringskamper mot Spania og Romania, men er nå kvitt hofteskaden han slet med.

  Ifølge den østerrikske avisen Salzburg Nachrichten deltok nordmannen på hele onsdagens trening med Salzburg, og han meldes spilleklar til lørdagens seriemøte med Sturm Graz.

  Haaland topper toppscorerlisten i den østerrikske toppserien med elleve fulltreffere så langt denne sesongen.

  I neste uke kommer Napoli på besøk til Salzburg i det som blir en toppkamp i mesterligaens gruppe E.

  Fotball, A-landslaget menn
  Foto: Tom Hansen / Tom Hansen
 • Hovland slettet 36 år gammel rekord

  Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i Jeju Island på 69 slag. Det var nordmannens 18. runde i touren på rad på 60-tallet, noe som er PGA-rekord. Før torsdagens turneringsstart i Sør-Korea hadde det norske golfesset spilt 17 runder på rad på PGA-touren på 60-tallet. Med sin 69-runde torsdag økte han rekken til 18, noe ingen andre spillere har klart siden statistikken ble offisiell i 1983.

  Før turneringen delte Hovland rekorden med amerikanske Bob Estes som hadde 17 runder på rad i 2001. Nå troner den norske 22-åringen alene øverst på listen.(NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Steve Helber / AP
 • Bokser død fire dager etter kamp

  Den 27 år gamle bokseren Patrick Day (til høyre på bildet) døde onsdag, fire dager etter at han ble slått ut i tiende runde i en kamp i Chicago.

  Den amerikanske bokseren ble lørdag kveld slått ut i tiende runde i en kamp mot den tidligere olympiske bokseren Charles Conwell i Wintrust Arena i Chicago. Slaget som sendte Day i kanvasen, var så hardt at han etterpå fikk konstatert hjerneskade.

  Day ble lagt i kunstig koma, men livet sto ikke til å redde. Etter fire dager døde bokseren på sykehus.

  I et følelsesladd brev skrev motstanderen Conwell (21) at han aldri mente at noe slikt skulle skje.

  – Alt jeg ville var å vinne. Hvis jeg kunne tatt det tilbake, ville jeg gjort det. Ingen fortjener noe slikt, sto det i brevet som er gjengitt av BBC. (NTB)

  Bokser Patrick Day, til høyre
  Foto: Frank Franklin II / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal