NRK Meny
Normal

Barne-TV-Christer ble cuphelt for Tromsø

Han har vært mest kjent som programleder for «Kråkeklubben» i NRK Super, men i kveld viste Christer Johnsgård at han kan mer enn å snakke med kråker.

Tromsø leder 0-1 over FK Mjølner Narvik.

Laster innhold, vennligst vent..

Onsdag 27. april 2016 blir en dag barne-TV-stjernen aldri kommer til å glemme. Dagen han fikk sin drømmedebut for Tromsø.

29-åringen debuterte med to scoringer i cupens andre runde mot Mjølner. Etter kampen var tomålscoreren populær blant fansen i Narvik.

– Det er nok mest på grunn av at jeg har vært på barne-TV. Slik var det også i fjor da jeg spilte fra Senja, sier han til NRK etter kampen.

– Jeg føler meg som «mannen i gata» som har klart å få kontrakt med TIL, Dette hadde jeg for noen år siden ikke trodd at jeg skulle klare. Dette er helt utrolig, sa Johnsgård til NRK da han signerte for Tromsø.

Allerede etter 13 minutter sendte Johnsgård ballen i mål.

– Der satt den for Tromsø og det var «Kråka» som satte den. Der fikk han vist hva han er virkelig god på, nemlig å score mål, utbrøt kommentator Martin Steinholt.

Etter 19 minutter gjorde han det igjen, i sin første kamp for Tromsøs A-lag.

– Oi, oi, oi! Christer Johnsgård igjen. Det er en drømmedebut for 29-åringen, sier NRKs kommentator Steinholt etter 2-0-målet.

Tromsø øker ledelsen.

Johnsgård ble hentet fra Senja i vinter. Angrepsspilleren, som for folk flest er kjent fra NRK Super-programmene «Kråkeklubben» og «Påskemorgen», fikk i dag sin første kamp for Tromsø.

Straffebom for begge lag

Etter Johnsgårds scoring fikk Thomas Lehne Olsen prøve seg fra krittmerket, men uten hell. Mjølner-keeperen reddet stra

Etter pause får TIL straffespark. Thomas Lehne Olsen tar den, men skyter til høyre for Mjølner-keeperen som redder skuddet.

Få minutter etterpå får hjemmelaget straffespark, men der ble det også straffebom.

Christer Johnsgård

STJERNE: Både på TV og i Tromsø er Christer Johnsgård en stjerne.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM i bryting
4-4-2 Eliteserien fotball: Sarpsborg 08 - Strømsgodset