Barcelona sendte LSK ut av mesterligaen: – Vi er ikke i nærheten

ÅRÅSEN/OSLO (NRK): LSK måtte skåre fire mål for å ta seg videre til semifinalen i mesterligaen. Men på Åråsen var det kun bortelaget som fant nettmaskene.

Barcelona Åråsen

BARCELONA: Spanjolene tok seg videre til semifinalen i mesterligaen.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi hadde lyst til å vise oss fra en bedre side enn det vi fikk frem i Barcelona, det synes jeg vi gjør. Vi hever oss, ligger litt bedre defensivt, tar litt bedre vare på ballen, samtidig må vi erkjenne at de er et bedre fotballag enn oss, sier Guro Reiten til NRK.

Etter to kamper mellom LSK og Barcelona, var det spanjolene som tok seg videre til semifinalen i mesterligaen. Igjen stod Reiten med bandasje rundt låret.

– Jeg hadde bare litt vondt i lysken, men jeg har ikke sjekket det noe særlig enda. Jeg får se i morgen, men jeg tror det går bra, konkluderer 24-åringen.

– Vi er ikke i nærheten

Spanjolenes avansement kom etter tre mål på hjemmegress, og ett mål på Åråsen. Et mål som kom kun syv minutter ut i kampen.

Melanie Serrano la inn fra venstre flanke. Etter litt kluss i feltet, havnet ballen hos Lieke Martens. Nederlenderen var sikker og satte ballen i det lengste hjørnet.

KAMPENS ENESTE: Det ble kun ett mål i oppgjøret mellom LSK og Barcelona på Åråsen.

LSK trengte med det fem mål for å ta seg videre til semifinalen. Det skulle vise seg vanskelig mot dominante spanjoler. Forskjellen var for stor.

– Defensivt gjør vi en bedre kamp. Vi har en litt bedre følelse, selv om vi får et mål relativt tidlig nå og. Så sitter vi igjen med en litt bedre følelse enn bortekampen. Men vi kjenner også at nivået er høyt og at vi over to kamper ikke er i nærheten av Barcelona, forteller LSKs trener, Hege Riise, til NRK og legger til:

Hege Riise

FATTET: – Vi møter et bedre lag, erkjenner LSK-trener Hege Riise.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Jeg hadde håpet at vi skulle være nærmere, men vi møter et sterkt lag.

Samtidig som mesterligaeventyret nå er over for LSK, så var det spor av glitrende spill i returoppgjøret.

I starten av den andre omgangen leverte Reiten en hælflikk til Ingrid Syrstad Engen på hjørnet av sekstenmeteren. Trønderen fyrte av i retning det lengste hjørnet, men ballen gikk over målet.

– Revansjelystne

Også på den andre siden av banen viste LSK gode takter. Målvakt Cecilie Fiskerstrand vartet opp med noen praktredninger, og sørget for at det kun ble ett baklengsmål.

AFP_1EV4NM

GODT KEEPERSPILL: Cecilie Fiskerstrand vartet opp med noen praktredninger i LSK buret.

Foto: JOSEP LAGO / AFP

Til tross for dette, ville ikke sisteskansen snakke opp egen prestasjon.

– Det har egentlig ikke så mye å si. Det er resultatet som betyr noe. Jeg har sluppet inn fire mål og jeg vil bidra enda mer, forteller Fiskerstrand etter kampen.

Nå venter Toppserien for laget som forrige sesong vant «The Double», og der skal de vise bedre takter, bedyrer Fiskerstrand.

– Nå er vi ferdige med det og veldig revansjelystne. Nå skal vi i alle fall vise at vi er det beste laget i Norge, avslutter keeperen.

Siste nytt

 • Bodø/Glimt tok viktig poeng

  Nordlendingane klarte ikkje ta tilbake tabelltoppen, då laget spelte 1-1 borte mot Sarpsborg 08. Laget har dermed likt poeng med serieleiar Molde, men dårlegare målforskjell. Kristoffer Zachariassen sørga for 1-0 til heimelaget, men sju minutt før full tid utlikna Ulrik Saltnes for Glimt.

  Eliteserien i fotball 2019 Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
  Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
 • Neerland gir seg som Molde-direktør

  Øystein Neerland sluttar som sjef for Molde Fotball ved årsskiftet, melder klubben. 55-åringen har vore direktør i klubben sidan 2015. Som fotballspelar har han 120 kampar og 35 mål for klubben. Styret er i gang med å finne Neerland sin erstattar.

  Nerland
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Overtar det polske landslaget

  Storhamar-trenar Arne Senstad blir ny trenar for det polske kvinnelandslaget i handball. Det opplyser det polske handballforbundet. Han skal erstatte Leszek Krowicki som fekk sparken tidlegare i sommar grunna svake resultat.

  HÅNDBALL: Eliteserien kvinner. Rælingen Storhamar Marikollhallen. (11 - 34)
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal