Barcelona sendte LSK ut av mesterligaen: – Vi er ikke i nærheten

ÅRÅSEN/OSLO (NRK): LSK måtte skåre fire mål for å ta seg videre til semifinalen i mesterligaen. Men på Åråsen var det kun bortelaget som fant nettmaskene.

Barcelona Åråsen

BARCELONA: Spanjolene tok seg videre til semifinalen i mesterligaen.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi hadde lyst til å vise oss fra en bedre side enn det vi fikk frem i Barcelona, det synes jeg vi gjør. Vi hever oss, ligger litt bedre defensivt, tar litt bedre vare på ballen, samtidig må vi erkjenne at de er et bedre fotballag enn oss, sier Guro Reiten til NRK.

Etter to kamper mellom LSK og Barcelona, var det spanjolene som tok seg videre til semifinalen i mesterligaen. Igjen stod Reiten med bandasje rundt låret.

– Jeg hadde bare litt vondt i lysken, men jeg har ikke sjekket det noe særlig enda. Jeg får se i morgen, men jeg tror det går bra, konkluderer 24-åringen.

– Vi er ikke i nærheten

Spanjolenes avansement kom etter tre mål på hjemmegress, og ett mål på Åråsen. Et mål som kom kun syv minutter ut i kampen.

Melanie Serrano la inn fra venstre flanke. Etter litt kluss i feltet, havnet ballen hos Lieke Martens. Nederlenderen var sikker og satte ballen i det lengste hjørnet.

KAMPENS ENESTE: Det ble kun ett mål i oppgjøret mellom LSK og Barcelona på Åråsen.

LSK trengte med det fem mål for å ta seg videre til semifinalen. Det skulle vise seg vanskelig mot dominante spanjoler. Forskjellen var for stor.

– Defensivt gjør vi en bedre kamp. Vi har en litt bedre følelse, selv om vi får et mål relativt tidlig nå og. Så sitter vi igjen med en litt bedre følelse enn bortekampen. Men vi kjenner også at nivået er høyt og at vi over to kamper ikke er i nærheten av Barcelona, forteller LSKs trener, Hege Riise, til NRK og legger til:

Hege Riise

FATTET: – Vi møter et bedre lag, erkjenner LSK-trener Hege Riise.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Jeg hadde håpet at vi skulle være nærmere, men vi møter et sterkt lag.

Samtidig som mesterligaeventyret nå er over for LSK, så var det spor av glitrende spill i returoppgjøret.

I starten av den andre omgangen leverte Reiten en hælflikk til Ingrid Syrstad Engen på hjørnet av sekstenmeteren. Trønderen fyrte av i retning det lengste hjørnet, men ballen gikk over målet.

– Revansjelystne

Også på den andre siden av banen viste LSK gode takter. Målvakt Cecilie Fiskerstrand vartet opp med noen praktredninger, og sørget for at det kun ble ett baklengsmål.

AFP_1EV4NM

GODT KEEPERSPILL: Cecilie Fiskerstrand vartet opp med noen praktredninger i LSK buret.

Foto: JOSEP LAGO / AFP

Til tross for dette, ville ikke sisteskansen snakke opp egen prestasjon.

– Det har egentlig ikke så mye å si. Det er resultatet som betyr noe. Jeg har sluppet inn fire mål og jeg vil bidra enda mer, forteller Fiskerstrand etter kampen.

Nå venter Toppserien for laget som forrige sesong vant «The Double», og der skal de vise bedre takter, bedyrer Fiskerstrand.

– Nå er vi ferdige med det og veldig revansjelystne. Nå skal vi i alle fall vise at vi er det beste laget i Norge, avslutter keeperen.

Siste nytt

 • «The Joker» tar ny storkamp

  MMA-utøver Jack Hermansson kommer tilbake med kamp mot tidligere UFC-mester Chris Weidman, melder SVT. Kampen går i Oklahoma 2. mai. – Det blir kult å møte Weidman, som er en legende i sporten, sier Hermansson til SVT.

  Jack Hermansson
  Foto: Michael Reaves / AFP
 • Målfest i Deila-debuten

  Ronny Deilas New York City sørget for målfest i nordmannens første tellende kamp som trener. New York-klubben sesongåpnet med 5-3 seier borte mot costaricanske San Carlos i den nord- og mellomamerikanske mesterligaen.

  – Først og fremst er jeg stolt av gutta, jeg synes de gjorde en kjempejobb i dag. Den første viktige kampen vi spiller. Du kan se hva vi ønsker å oppnå med laget og hvordan vi ønsker å spille, sa Deila på pressekonferansen etter kamp.

  Eliteserien fotball 2019 : Tromsø-Vålerenga (0-0)
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Thelin både helt og syndebukk

  Isaac Kiese Thelin scoret for begge lag da Malmø tapte 2-1 borte mot Wolfsburg i europaligaens 16-delsfinale torsdag. I andreomgang scoret svenskenes innleide spiss på straffe og sendte de lyseblå i føringen. Men etter en knapp time skulle han selv avslutte Wolfsburgs snuoperasjon. Thelin skulle bare klarere et hjørnespark, men endte i stedet opp som matchvinner, for tyskerne.

  Germany Soccer Europa League
  Foto: Michael Sohn / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal