NRK Meny
Normal

Barcelona fikk tre baklengs på elleve minutter i ellevill kamp

Celta Vigo rystet Barcelona med en historisk ydmykelse i første omgang. Så fortsatte målfesten på Balaídos.

FBL-ESP-LIGA-CELTA-BARCELONA

MØRBANKET: Gerard Piqué og Barcelona fikk bank av Celta Vigo i første omgang. Så satte spanjolen inn to for fjorårets seriemestere.

Foto: MIGUEL RIOPA / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Første gang siden 1995 gikk Barcelona til pause i en La Liga-kamp tre mål bak motstanderen.

Valset over seriemesterene

Det skjedde etter at Pione Sisto fant veien til nettmaskene etter 22 minutter. I det 31. minutt dro Iago Aspas seg forbi Barcelonas forsvar og sikret 2-0 etter å ha klinket til fra 16 meter.

Bare minuttet etter satte Jérémy Mathieu ballen i eget nett. Dermed hadde Celta Vigo tre nettkjenningen på elleve minutter mot storklubben.

– De fikk tre raske mål som ødela for oss oss sa Gerard Piqué i et intervju som ble sendt på Viasat fotball etter kampen.

Piqué: – Vi har fått en lærepenge

SOCCER-SPAIN/

FRUSTRERT: Gerard Piqué var tydelig frustrert under kampen.

Foto: MIGUEL VIDAL / Reuters

I andre omgang gjorde derimot fjorårets seriemestere et forsøk på å rette opp den historiske blemmen. Og det virket til å lysne etter at Gerard Piqué satte inn 3-1 og Neymar scoret på straffe.

– Om vi skal ta med oss noe positivt fra denne kampen så er det at vi klarer å reise oss i andre omgang. Men det er mye vi må lære etter denne kampen. Vi har fått oss en ordentlig lærepenge, la Piqué til.

Bisarr keepertabbe

For da Marc-André ter Stegen skulle gjøre et enkelt utspark kom Celtas Pablo Hernández på et offensivt løp for å presse Barcelona-keeperen. Stegen forsøkte å løfte ballen over midtbane spilleren, men den traff Hernández i hodet og gikk rett i mål.

Tre minutter før ordinær tid satte Piqué inn sitt andre for kvelden, men det endte 4-3 på Balaídos.

– Mot Barcelona er det alltid vanskelig. Vi spilte godt sist vi møtte dem. Men vi kunne fått inn fem eller seks mål i denne kampen. Men som sagt er det alltid tøft å møte Barcelona, sa Asparas etter kampen.

Barcelona tapte 4-1 mot Celta Vigo da de møtte hverande i serien på Balaídos forige sesong.

FBL-ESP-LIGA-CELTA-BARCELONA

OPP NED: Luis Suárez slet og fikk til lite i kampen mot Celta Vigo

Foto: MIGUEL RIOPA / Afp

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal