Bamba sikret Brann-poeng

Amahl Pellegrino så ut til å sikre en heldig seier for Kristiansund over Brann, men et drøyt kvarter før slutt dukket Daouda Bamba opp og sikret 1-1. Brann-spissen stod med kun ett mål de 15 siste kampene, mens Pellegrino er suveren toppscorer i Eliteserien med 19 nettkjenninger.

Bamba
Foto: Terje Pedersen / NTB8BIMk

Siste nytt

 • Ingen norske til Nove Mesto

  I en pressemelding fra Norges Skiforbund opplyses det om at det norske langrennslandslaget ikke skal delta i verdenscupen i Nove Mesto i Tsjekkia 20. og 21. februar.

  – Reise mellom land i Europa under en pandemi medfører fortsatt en uakseptabel høy risiko for smitte og i tillegg er smittesituasjonen i Tsjekkia høy, sier medisinsk ansvarlig for langrenn i Norges Skiforbund, Øystein Andersen.

  – Risikoen det innebærer å utsette en tropp for covid-19 veier tyngst i avgjørelsen om å ikke delta i verdenscupen i Nove Mesto, sier langrennssjef Espen Bjervig.

  _MIx43eVRqU
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Norge U21 unngikk storlagene

  Norges U21-landslag møter blant andre Kroatia og Østerrike i kampen om EM-billett i 2023.

  Kroatia var i øverste seedingpulje, mens Østerrike var i nummer to. Dermed unngikk Norge lag som Spania, Tyskland, Frankrike, Portugal og Italia.

  I tillegg skal Norge møte Finland, Aserbajdsjan og Estland i gruppe A.

  Mesterskapet spilles i Georgia og Romania i 2023. Gruppevinnerne og den beste gruppetoeren vil gå direkte til mesterskapet. De øvrige åtte gruppetoerne spiller omspill om de fire gjenstående plassene.

  (NTB)

  Landslag fotball
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Viking fikk 35.000 kroner i bot

  Viking er blitt idømt en bot på 35.000 kroner for ulovlig bruk av pyroteknikk, melder NFF.

  I dommen står det:

  «Etter eliteseriekampen mellom Viking FK og Molde FK den 30. august 2020 mottok NFF beskrivelser og bilder fra kampdelegaten som viser at det ble antent en ikke ubetydelig mengde pyroteknisk materiale blant Vikings supportere.»

  Det ble bevist at det i løpet av kampen ble fyrt opp 26 bluss, sju knallskudd og åtte blinkers.

  Vikings offisielle supporterklubb, Vikinghordene, har uttalt på sine facebooksider at de er villige til å betale boten, samtidig som de har bedt Viking om å anke boten.

  Viking og påtalenemnda kan begge anke avgjørelsen til NFFs ankeutvalg.

  Pyro Viking
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal