Azemi klar for Stabæk

Fitim Azemi (27) har ny kontrakt ut 2022-sesongen. Angrepsspilleren har tilbrakt to og et halvt år i Vålerenga, og fikk totalt 23 kamper for osloklubben.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli kjent med nye lagkamerater, sier Azemi.

Treningskamp fotball 2019, Vålerenga - Bodø/Glimt (3-2).
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Siste nytt

 • Fourcade-kollaps og 3.-plass til Bø

  Martin Fourcade sleit på sisterunden på fellesstarten i Pokljuka og vart forbigått av sin rival, Johannes Thingnes Bø som tok tredjeplassen.

  – Det verka nesten som han var meir oppteken av å øydelegge for meg enn å ta Doll, seier Bø etter målgang.

  For tyske Benedikt Doll tok andreplassen bak franske Quentin Fillon Maillet som tok sigeren.

  Fourcade gjekk både sakte og fort på sisterunden, noko som får Thingnes Bø til å lure på om Fourcade ville øydelegge for han i kampen om samanlagdsigeren i verdscupen.

  Vetle Sjåstad Christiansen klarte til slutt å ta fjerdeplassen, rett framfor Fourcade som måtte nøye seg med femteplassen.

  Erlend Bjøntegaard kom på 6.-plass, Johannes Dale på 7.-plass og Tarjei Bø tok 9.-plass.

 • Lucas Braathen leder!

  Herre min hatt, hva er dette for noe? Lucas Braathen kliner til og leder! Han leder i mål. Du verden for en omgang. Fra startnummer 34, hvor publikum og kommentatorer aner fred og ingen fare, så kjører 19-åringen ned til en ledelse på 0,33 sekunder på sveitsiske Daniel Yule.

  – Jeg tenkte at det er bullshit. At det ikke stemmer. Jeg hørte mange høye rop og tenkte at da er det i hvert fall topp 30, sier Braathen til NRK etter superomgangen.

  – Jeg må klype meg i armen, det er vanvittig bra, kommenterte NRKs alpinekspert, Marius Arnesen.

 • Kristoffersen på skuddhold

  Henrik Kristoffersen fikk ikke full klaff i den første omgangen av slalåmrennet i østerrikske Kitzbühel. Nordmannen kjørte ned til nest beste tid med startnummer fem, 0,42 sekunder bak sveitsiske Daniel Yule som leder rennet, men han har blitt skjøvet ned til en sjetteplass. Sebastian Foss-Solevåg ligger på en foreløpig 13.-plass, 0,57 sekunder bak Yule. Rennet pågår fortsatt, og den andre omgangen starter 13.30.

  42o0gKaQOiE
  Foto: LISI NIESNER

Sendeplan

Kl. Program Kanal